Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Tohle mi dělá PC už půl roku...Vojta píše:Tak mi asi odchází PC. Dělá si co chce. Od včerejška si zamrzne, kdy se mu zachce, vypnout jde jedině vytažením ze zásuvky. Bude muset nastoupit odborník.
 A rozhodl jsem se že si budu sám sobě odborníkem a hned jsem si jako odborník doporučil koupit nové hned jak na něj budu mít
 A rozhodl jsem se že si budu sám sobě odborníkem a hned jsem si jako odborník doporučil koupit nové hned jak na něj budu mít 
 Klid/počasí/-4jinak venku ran jak na froňtě
 Klid/počasí/-4jinak venku ran jak na froňtě  

I díly?milosh píše:Pokud nekdo shanite PC muzu sehnat za dobry ceny
Ale nejsem prodejce VT
 Sraz za 64 -3
 Sraz za 64 -3  

Tak jim povídám ať mi radši daj pár facek!Ale že prý to nejde že už jsem vyfocenej!! Tak mě to stálo 500
 Tak jim povídám ať mi radši daj pár facek!Ale že prý to nejde že už jsem vyfocenej!! Tak mě to stálo 500  Jen mi vadí,že tam nejsou domy,žadní chodci do protisměru nemůžeš a voni jen aby vybrali!! Kdyby to bylo někde ve městě kde jsou lidi tak si nafackuju sám ale takhle je to jen buzerace!!! Stálo nás tam ví a stavěli porád!Viděl jsem tam i Nexii ale měl jsem vztek tak jsem se ani nekoukal na značku! Kdo to tam zná tak mi dá určitě za pravdu!!
  Jen mi vadí,že tam nejsou domy,žadní chodci do protisměru nemůžeš a voni jen aby vybrali!! Kdyby to bylo někde ve městě kde jsou lidi tak si nafackuju sám ale takhle je to jen buzerace!!! Stálo nás tam ví a stavěli porád!Viděl jsem tam i Nexii ale měl jsem vztek tak jsem se ani nekoukal na značku! Kdo to tam zná tak mi dá určitě za pravdu!!

Nuž švédi porazili švédovRichard píše:Mě dnes nepotěšilo, že jsme prohráli se Švédama, ale jak jsme hráli, tak to jinak dopadnout nemohlo!!!
Prostě byli jsme posraní ze Švédů jako Slováci z nás a to se pak vyhrát nedá

Takže je pravda, že všetko zlé je na niečo dobré.
 Takže je pravda, že všetko zlé je na niečo dobré.| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |