Docela zklamání
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-
cubafire
- Kontaktovat uživatele:
Docela zklamání
Ahoj kolegové
Bohužel mám vozíko s dost kilometrama a silně uvažuju o upgrade na jiný model. Největší šok jsem zažil v bazaru, kde mi řekli že za mé auto dají když opravdu moc, tak 40 tis. To jsem opravdu nečekal, na to že před rokem a půl stálo skoro 100 a má el. okna, klimu (nefunkční ale má) a je o v LPG a v sedanu.
Kolik korunek bych za ni tak mohl chtít. Čekal jsem tak 55-60 tis.
Bohužel mám vozíko s dost kilometrama a silně uvažuju o upgrade na jiný model. Největší šok jsem zažil v bazaru, kde mi řekli že za mé auto dají když opravdu moc, tak 40 tis. To jsem opravdu nečekal, na to že před rokem a půl stálo skoro 100 a má el. okna, klimu (nefunkční ale má) a je o v LPG a v sedanu.
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
- Reklama
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
pokud to budes prodavat v bazaru tak to je slusna cena. Ja jsem takhle mel Espero ( nebourany v max vybave, puvodem z cech, nezrezly) v jednom bazazu v komisi asi pul roku . Chtel jsem za nej 55 tis coz byla dle meho cena odpovidajici. Pak jsem se nasral zajel do autoEs a tam stoji dodnes http://www.autoesa.cz/karty/1130445.html. Dostal jsem za nej 35 ale na ruku, takovej je holt zivot.
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW
Daewoo Matiz I CD LPG
Daewoo Matiz I CD LPGhmm.. ono je to fakt zvláštne. Ked predávame, tak nám dávajú málo, ked kupujeme, tak veľa pýtajú 
Ked som sa rozhodla kúpiť niečo mladšie. tak som obehla niekolko bazárov. Za 4-5 ročné ojazdené potvory pýtali (podľa mňa) nehorázne prachy. Autá mali najazdených po 100 tisíc km a ktovie, čo by to do nich chcelo investovať .... Tie ceny ojazdených áut ma popravde tak šokovali, že som sa začala zaujímať o nové auto.
Ked som sa rozhodla kúpiť niečo mladšie. tak som obehla niekolko bazárov. Za 4-5 ročné ojazdené potvory pýtali (podľa mňa) nehorázne prachy. Autá mali najazdených po 100 tisíc km a ktovie, čo by to do nich chcelo investovať .... Tie ceny ojazdených áut ma popravde tak šokovali, že som sa začala zaujímať o nové auto.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
-
Ondras
- Kontaktovat uživatele:
Mysleme si o AAA co chceme, ale jsou snad charita?
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Poměr mezi 99 a 60 se ti zdá jako charitativní příspěvek? BTW za 99 si nechám přivézt z Německa Matize se slušnou výbavou, nikoli se 4 koly a volantem, jaké za tu cenu mají v AAAčkách. A ten co to přiveze, to podle tebe dělá jako charitu?Ondras píše:Mysleme si o AAA co chceme, ale jsou snad charita?
-
Ondras
- Kontaktovat uživatele:
Docent píše:Poměr mezi 99 a 60 se ti zdá jako charitativní příspěvek?Ondras píše:Mysleme si o AAA co chceme, ale jsou snad charita?
Co prosim? Budto jsi nepochopil, co jsem chtel rici ja, nebo ja nechapu tvou reakci. Pomer 99 a 60 mi prijde jako 1.65. Nic vice nic mene. Charitou jsem myslel to, co uz psali jini vyse. Autobazar vzdy proda draz nez koupi. To je princip obchodu.
Ten, kdo ti z Rise dotazeneho Matese zde proda za 99, to pro charitu pochopitelne nedela, ale zese jen pro svuj zisk. Tva je volba za kolik auto koupis a na jake cene se dohodnes pri jeho prodeji...Docent píše:[ BTW za 99 si nechám přivézt z Německa Matize se slušnou výbavou, nikoli se 4 koly a volantem, jaké za tu cenu mají v AAAčkách. A ten co to přiveze, to podle tebe dělá jako charitu?
|\/| /\ '|' | '/.
Re: Docela zklamání
Ty v..e to je sekec cocubafire píše:Ahoj kolegové
Ja sem na tom naprosto stejně- stejny auto na plyn pred 2 léty za 100papirů...
Pobobně je na tom i Marek z Hk-jeho nexie stojí s nápisem 62.000 za plotem daewoo servisu alespon 2 měsíce a na to co v tom autě je to doted nechápu...
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
ale panove, jenze ted tady brecite nad teoretickou ztratou 50000 ale co maji rikat ti kteri si koupi auto nove? Podle modelu je to nekdy i polovina a vi vic za tri roky. Nektera auta si tu hodnotu teoreticky drzi dele ale zrovna korejci jsou na tom blede. Treba prave proto jste si Daewoo koupili, protoze v lepsi vybave a mladsi byli za lepsi penize nez treba skodofky.
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW
Daewoo Matiz I CD LPG
Daewoo Matiz I CD LPG