Vzdycky zacinam malicko topit az kdyz zastavuju v praci
 Vzdycky zacinam malicko topit az kdyz zastavuju v praci 
Moderátor: Blue Lanos
 )vubec si nestezuje ani v tomhle mrazu .jo je pravda ze to zacina trosku vic topit tak po 5 km klidne jizdy.ale kdyz v praci projizdim auta tak i studene topi po 4 km okruhu(prvni km je do slusneho kopce a tam se auto docela ohreje)
 )vubec si nestezuje ani v tomhle mrazu .jo je pravda ze to zacina trosku vic topit tak po 5 km klidne jizdy.ale kdyz v praci projizdim auta tak i studene topi po 4 km okruhu(prvni km je do slusneho kopce a tam se auto docela ohreje) Ja som tiez zvyknuty zo 120 (vlasten 136), ale na to ze to ma kurit
 Ja som tiez zvyknuty zo 120 (vlasten 136), ale na to ze to ma kurit   . V espere niekedy uplne mrznem. Ked idem z certovice tak za tou trojuholnikovou krizovatkou pred hybe je nejake mreaive uzemie, tak ma triaslo. Dokonca ked pustim vetrak naplno, tak mi je este chladnejsie. Proste ten vzduch ide z kurenia tak slabo ohriaty, ze od studenych ploch v aute sa ochladi a an mna fuka studeny. Preco sa tie plochy v aute nevedia ohriat netusim. Na skodovke som sa stazoval len na dve veci: nemala ofuky v strede, takze som sa nemohol nechat ofukovat teplom aj zo stredu a to ze mi neprijemne opekala nohu na plynovom pedali. A to aj v kvalitnej zimnej obuvi, ktora to nastastie dost odizolovala. Dufam ze do buducej zimy to poriesim, tuto uz pretrpim.
 . V espere niekedy uplne mrznem. Ked idem z certovice tak za tou trojuholnikovou krizovatkou pred hybe je nejake mreaive uzemie, tak ma triaslo. Dokonca ked pustim vetrak naplno, tak mi je este chladnejsie. Proste ten vzduch ide z kurenia tak slabo ohriaty, ze od studenych ploch v aute sa ochladi a an mna fuka studeny. Preco sa tie plochy v aute nevedia ohriat netusim. Na skodovke som sa stazoval len na dve veci: nemala ofuky v strede, takze som sa nemohol nechat ofukovat teplom aj zo stredu a to ze mi neprijemne opekala nohu na plynovom pedali. A to aj v kvalitnej zimnej obuvi, ktora to nastastie dost odizolovala. Dufam ze do buducej zimy to poriesim, tuto uz pretrpim.no ale jen moje zkusenost.s 136 topi podstatne lepe nez s 120.to zarucuju.(a tim nemyslim favorita)mel jsem v aute oba motory a 136 topila o 50 procent lip.ppp píše:Ja som tiez zvyknuty zo 120 (vlasten 136), ale na to ze to ma kurit
.
 . Pamatam sa ze ked som radiator pichol pod sprchu vytieklo spomedzi rebier nieco ako tus (myslim to co sa podoba na atrament, lenze je to cierne
. Pamatam sa ze ked som radiator pichol pod sprchu vytieklo spomedzi rebier nieco ako tus (myslim to co sa podoba na atrament, lenze je to cierne  ). Potom som medzi rebra nalial cistic na zachody a vytiekla dalsia davka ciernoty.
 ). Potom som medzi rebra nalial cistic na zachody a vytiekla dalsia davka ciernoty.| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |