A otazka je ci niekto vie ako tato daewacka funguje lebo ta moja stara mala take koliecka kde boli v polkruhoch pliesky ktore sa otacanim spojili a ked sa rozpojili tak sa navijanie alebo zvijanie zastavilo! U tejto som tam po ocisteni nic nenasiel
  A otazka je ci niekto vie ako tato daewacka funguje lebo ta moja stara mala take koliecka kde boli v polkruhoch pliesky ktore sa otacanim spojili a ked sa rozpojili tak sa navijanie alebo zvijanie zastavilo! U tejto som tam po ocisteni nic nenasiel   Skusal som funkcnost motora tak ze som cierny zapojil na - a cerveny na + motor sa vrti  jak divy (stale) ak pripojim k cervenemu aj  biely tak sa zastavi. Mari sa mi, ze na tej starej fungoval motorek len ked boli spojene dva kable na + akoze tych 12V co ide od radia + normal 12V
  Skusal som funkcnost motora tak ze som cierny zapojil na - a cerveny na + motor sa vrti  jak divy (stale) ak pripojim k cervenemu aj  biely tak sa zastavi. Mari sa mi, ze na tej starej fungoval motorek len ked boli spojene dva kable na + akoze tych 12V co ide od radia + normal 12V  
   a tuto je to obatene.
  a tuto je to obatene.Tak napiste ak to niekto mal rozobrate lebo si chcem k nej kupit len prut a sprovoznit ju.
BTW nuiekde som videl ze ta antena ma mat taky pelchovy uchyt co pasne na kasnu da sa ten kupit alebo je to sucast anteny pac som ho nejak neobrdrzal

Tu je fotos:

[/url]
[/url]