hledám na netu a nemůžu najit.
Zámky
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
-
serpico
zámky
Zámky jsem musel řešit, auto jsem odemkl úplně jinými klíči, ze služební škodovky, nové mi stály 900Kč / 1 ks. Nechal jsem to měnit v servisu, ale najednou jsem měl další klíč a proto jsem si přestavil zámky na originál klíč, je to jednoduchý, původní zámky jsem rozdělal, a vyndal očíslované stavítka pořadí jsem zachoval na stole, následně jsem dal staré stavítka do nových zámků, vše dobře namazal vazelínou s grafitem. V tom je problém těchto zámků, stavítka nechodí jsou zablokované a otevřeš to vlastně čímkoli. Měj se serpico.
- Hůďa
- Kontaktovat uživatele:
Čaues ja te v Carrefouru zdravil a ty jsi asi nevdel kdo jsem co.Auto jsem nestihl dodelat az se oteplí tak budu pokracovat,jinak ten narazník je hroznej co?a proto chci original.milosh píše:Hudo, ja kdyz tvy auto videl u Carrefouru, tak mi ho bylo docela lito, tys tomu dal, ty narazniky, nomels to nechat v serii
VW PASSAT VAR.1.9 TDI
- Hůďa
- Kontaktovat uživatele:
Re: zámky
Cau premyslim ze zavařím zámky a necham jen centralserpico píše:Zámky jsem musel řešit, auto jsem odemkl úplně jinými klíči, ze služební škodovky, nové mi stály 900Kč / 1 ks. Nechal jsem to měnit v servisu, ale najednou jsem měl další klíč a proto jsem si přestavil zámky na originál klíč, je to jednoduchý, původní zámky jsem rozdělal, a vyndal očíslované stavítka pořadí jsem zachoval na stole, následně jsem dal staré stavítka do nových zámků, vše dobře namazal vazelínou s grafitem. V tom je problém těchto zámků, stavítka nechodí jsou zablokované a otevřeš to vlastně čímkoli. Měj se serpico.
VW PASSAT VAR.1.9 TDI
Re: zámky
To bych nedělal.Hůďa píše:Cau premyslim ze zavařím zámky a necham jen central
Já měl zámky vyřazený a měl jsem jen centrál a jednou jsem prostě zamknul a už neodemkl. Pak jsem sháněl zloděje s drátem. Ten auto otevřel, zamknout šlo, ale neodemykalo.
Co dokáže zoxiodovanej kontakt v centrálu
V aktivní službě:
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
to presne me vcera napadlo ze se stane.pak ale musi ten co to zavari premyslet jak od nekud ze dveri vytahnout lanko na tajne misto a tim v pripade nehody centralu odemknout
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
-
Kruger !!!
- Kontaktovat uživatele:
no to mozna jo nechat v kufru zamek ale ten casto zarezne a nechodi.a treba felicie nebo golfy a podobne maj zavareny i zadni vrata a tam asi zamek nenechas.takze sem opravdu videl lanko tazene do podbehu a fungovalo to.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51