::DOPLNKY::
Moderátor: Blue Lanos
- Blue Lanos
Aj ja by som chcel ten novsi mozem sa popytat v daewe co by to stalo 

http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G

- Reklama
Jojo to je pohoda, kdyz to ma nekdo do servisu kousek     Ja tam jezdim velmi nerad protoze je to kapku z ruky
  Ja tam jezdim velmi nerad protoze je to kapku z ruky  

Lanos HB 3dv. 1,6 16V 106+k, sportovní filtr, laděný výfuk, kola Allesio 16", muzika SONY + MAGNAT, zrcátka v barvě, výplet přední masky...
Kbeltuning

Kbeltuning
- Blue Lanos
Nemam to zrovna za rohom ale je to tak 25km  Myslis ze to bude pasovat? Dufam, ze ta oska je rovnaka
  Myslis ze to bude pasovat? Dufam, ze ta oska je rovnaka 

http://www.cardomain.com/id/27101976

- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
q
no tak teraz sa asi budete smiat, ale ja som sa cca pred 2 rokmi pokusal urobit si taketo nalepky doma. presne take ake su tie s imitaciou dreva, lenze ja som ich chcel len okolo vyduchov. trtkal som sa s tym niekolko hodin, vymeriavat to jak... a nakoniec ked som si ich chcel ist nalepit, zistil som, ze su moc tenke (tie okraje vyduchov) nato aby sa tam prilepili  tak som to nechal tak...  

- 
				Návštěvník
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Oficial obchod na Lanose vim jen Klodzko, ale maji to ve vsech mototechnach, nebo jak to u nich nazvat, ale v tech malych jen na objednani z katalogu, progooglujte odkaz na prodejce daewoo pobliz nejakeho mesta kde jedete a tam u salonu maji i obchod  Jen si myslim, ze taky nemaji vse, mne vetsinu objednavaji, poslou mi pak mail a ja si tam jedu, ale nejaky doplnky tam jsou skladem, tak uvidite
 Jen si myslim, ze taky nemaji vse, mne vetsinu objednavaji, poslou mi pak mail a ja si tam jedu, ale nejaky doplnky tam jsou skladem, tak uvidite 

Jen si myslim, ze taky nemaji vse, mne vetsinu objednavaji, poslou mi pak mail a ja si tam jedu, ale nejaky doplnky tam jsou skladem, tak uvidite
 AKRI - (byl) Muž z Ria !
AKRI - (byl) Muž z Ria !   AVEOtici všech zemí, spojte se
 AVEOtici všech zemí, spojte se 
Díky, já to zkusím.Akri píše:Oficial obchod na Lanose vim jen Klodzko, ale maji to ve vsech mototechnach, nebo jak to u nich nazvat, ale v tech malych jen na objednani z katalogu, progooglujte odkaz na prodejce daewoo pobliz nejakeho mesta kde jedete a tam u salonu maji i obchodJen si myslim, ze taky nemaji vse, mne vetsinu objednavaji, poslou mi pak mail a ja si tam jedu, ale nejaky doplnky tam jsou skladem, tak uvidite
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Doplnku maji dost skladem, taky takovy drobnosti jako zahradka a mlhovky, svetla a podobne, ale mluvim jen o Klodzku, nevim jak jinde, v tom Klodzku je to desne malinkatej obchudek, ten salon uz ted okupuje Fiat a oni tam maji na lanose jen jedno misto, prece jen fiati jsou v polsku asi jednickou:-)

AKRI - (byl) Muž z Ria !
AKRI - (byl) Muž z Ria !   AVEOtici všech zemí, spojte se
 AVEOtici všech zemí, spojte se