Tak to je dost dobré!!
 Tak to je dost dobré!!  Jen by mě zajímalo, jestli se dá dát i do mého Lanosu??
  Jen by mě zajímalo, jestli se dá dát i do mého Lanosu?? 
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
 Tak to je dost dobré!!
 Tak to je dost dobré!!  Jen by mě zajímalo, jestli se dá dát i do mého Lanosu??
  Jen by mě zajímalo, jestli se dá dát i do mého Lanosu?? 
 a droghami... Ja som myslel,ze len auta nas naplnaju a nie kofein a kokain
 a droghami... Ja som myslel,ze len auta nas naplnaju a nie kofein a kokain  .
 . 
 mozna by nebylo od veci domluvit vic aut, pokud meli clenove zaujem a treba by byla naka slevickaRadoslav Hološka píše:Zdravim kolegovia!
Trosku ste ma sklamali s tym pitim,hulenima droghami... Ja som myslel,ze len auta nas naplnaju a nie kofein a kokain
.
Ale podme k veci. Ivan,chiptuning je kusok od Bratislavy (ten moj upravca). Je potrebne to najprv s nim telefonicky dohodnut a je to cena samozrejme bez papiera ale so zarukou a zalohou povodnych dat. Ak nebudete spokojni,osadi Vam naspat povodny cip. Kua,dufam ze mi AUTOSABY zaplati za taku reklamu a taky zaujem z Vasej strany...
Skyline GTR,na Lanosa NO PROBLEM,motor je tam podobny ako v Nexii (myslim tym skoro objem,pocet ventilov atd.,akurat ze Nexia ma este rozdelovac). Vtedy mi ten tuner rozpraval,ze robil aj Lanosy,Nubiry,Leganzy atd. Z tych oslovenych vyhral u mna prave preto,ze mal najviac skusenosti vseobecne s chipmi aj Daewami. A o to ide nie?
Ak by som ja sam nebol spokojny,neodporucal by som Vam to,kolegovia. Ale je to spicka!

takhle zdražit. Já bych tam asi taky jel... ale nejspíš až někdy po prázdninách, tj. v září-říjnu ... však se takhle můžeme předběžně domluvit...
  takhle zdražit. Já bych tam asi taky jel... ale nejspíš až někdy po prázdninách, tj. v září-říjnu ... však se takhle můžeme předběžně domluvit...
Tak az si pujdes "vyzvednout" ty penize z banky, tak dej vedet...ja se pridamTomas T. píše:No ja som tam volal. A uz to asi zdrazelo hovoril ze okolo 7000Sk ale ak pojdeme viacerí bude zlava. Ja na 100percent pojdem ale az ked dam vyfuck, filter, podvozok a kotuce!!!! Takze to nejaky ten mesiac potrva zalezi od toho aku banku vykradnem a kolko $$$$ tam preve vtedy bude.

Keby som o tomto fore vedel skor,odporucal by som Vam to uz minuleho roku.
 Keby som o tomto fore vedel skor,odporucal by som Vam to uz minuleho roku.  Nic nenarobime. Ja som najprv nasetril na hlinikace,kolesa robia auto.Potom som pol roka tlacil peniazky,nepil
 Nic nenarobime. Ja som najprv nasetril na hlinikace,kolesa robia auto.Potom som pol roka tlacil peniazky,nepil  ,nefajcil
 ,nefajcil  ,nedroghoval
 ,nedroghoval  a prisiel na rad aj chip + ostatne veci. Takze drzim palce a naplanujme uz konecne stretko,kde dohodneme podrobnosti ohladom clenstva,zaplatime Miloshovi,on nam rozda nalepky a klubove tricka
 a prisiel na rad aj chip + ostatne veci. Takze drzim palce a naplanujme uz konecne stretko,kde dohodneme podrobnosti ohladom clenstva,zaplatime Miloshovi,on nam rozda nalepky a klubove tricka  

. Pokecame a povymniename skusenosti,auta,frajerky
 . Pokecame a povymniename skusenosti,auta,frajerky  .
 .No toto nie moc dobra sprava pre DaewakovIvan píše:Jasně, počítám s tím. Ale až po prázdninách...
Teda vlastně: možná se mi naskytne možnost koupit Octavii 1.8T 20V 150 HP. Pokud by to vyšlo, tak bych asi dal s těžkým, opravdu s těžkým, srdcem Nexii pryč...

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |