. Vcera som si chcel prikurit do auta a - hmla. Okna nepriehladne, zarosene takym mastnym smradlavym povlakom. Musel som zastavit, vypnut kurenie a zotriet ten sajrajt, aby som aspon trochu videl. Dnes len v kuse utieram aspon predne a bocne sklo
 . Vcera som si chcel prikurit do auta a - hmla. Okna nepriehladne, zarosene takym mastnym smradlavym povlakom. Musel som zastavit, vypnut kurenie a zotriet ten sajrajt, aby som aspon trochu videl. Dnes len v kuse utieram aspon predne a bocne sklo   . Kukol som do zasobnika chladiacej kvapaliny a tam skoro nic
 . Kukol som do zasobnika chladiacej kvapaliny a tam skoro nic   . Vyzera to, ze bud praskol radiator kurenia, alebo nejaka hadica smerom k nemu. Totiz, cim je motor teplejsi, tym viac toho sajrajtu ide do kabiny.
 . Vyzera to, ze bud praskol radiator kurenia, alebo nejaka hadica smerom k nemu. Totiz, cim je motor teplejsi, tym viac toho sajrajtu ide do kabiny.Ale aspon mi budu musiet vymenit aj chladiacu kvapalinu. Ta originalna je tam uz 6 rokov

Tak idem obhanat servisy, ze kolko ta sranda asi bude stat. A od dnes na niekolko dni MHD

Mali ste niekto podobny problem ?

(
(

AVEOtici všech zemí, spojte se
 AVEOtici všech zemí, spojte se 

At jezdi a nezlobi
 At jezdi a nezlobi