potřeboval bych radu.
Koupil jsem si Lanos a teď v zimě se mi nezasouvá automatická anténa. Byla důkladně natřena silikonovým olejem, ale zřejmě je potřeba mazat i jinde.Může mi s tím někdo pomoci.Budu vděčnej za každou radu.
Díky Radek
Moderátoři: Blue Lanos, pejee

To je tym, ze pri startovani sa odopinaju vsetky zbytocne el. spotrebice (cize aj radio). Antena si mysli, ze autoradio bolo vypnute obsluhou a zacne sa zasuvat. Akonahle pustis kluc zo startovacej polohy, autoradio sa zapne a antena sa zase vysunie.Blue Lanos píše:to sa hodi napriklad ked si v umyvacke a pocuvas len sa potom nesmies pomylit ked bude prichadzat kefa![]()
Ja mam skor problem, ze sa furt zasuva do pol zrdeked nastartujem. Tuto to nejde vyriesit kondikom ako tomu bolo na inej elktrickej

AKRI - (byl) Muž z Ria ! Leda by sis tam na to dal vypínač...Akri píše:Ano, ale co s tim? a nedalo by se vyresit i to, ze by se antena vysouvala jen v pripade potreby? ja kdyz posloucham CD, taky nepotrebuju mit antenu nahore, potreboval bych, abych si proste antenu nechal vysunout jen kdy ja budu chtit a to jen na poslech radia, to je problem? Ja se ptam, protze tomuto nerozumim, delam do fcel
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |