ono OT a IT témata jsou taky zvláštní věc... Nevim jak vy ale já když mně něco zajmá tak se zeptam. Jasně že se sem tam něco dubluje ale pročítat třeba 2 roky starý téma o 6 stránkách... někdy nic moc.
Beru, že foru má pravidla a mkoderátora ale buzzerace že napsal "blbě mi to jede na trojku" místo "zpozoroval jsem zvláštní chování na třetí rychlostní stupeň". Někdy to tam prostě přeháněj. A počítam s tim, že když něco založim tak to sleduju. Když se mi nezdaj kecy spoluforáků tak si béknu ať píšou k věci, většinou to tu funguje.

cenzura
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- Blue Lanos
Ja bych toto cele presunul do POKECu a hotovo 

http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

- Akri
- Kontaktovat uživatele:
AhaIvan píše:Možná bych při této příležitosti chtěl na některé (ví kteří) apelovat, aby se čas od času zdrželi komentáře na cokoli, co se na foru objeví. Někdy méně je více...
 ale ja za to nemuzu, ja se zapojuju do kazdeho tematu, i kolega v praci v patek rika, ze ho ze me boli hlava, vic nez z mazelky a dcery, ale zase kdyz se vsude zapojim, tak vite, ze to tady vsechno i ctu
 ale ja za to nemuzu, ja se zapojuju do kazdeho tematu, i kolega v praci v patek rika, ze ho ze me boli hlava, vic nez z mazelky a dcery, ale zase kdyz se vsude zapojim, tak vite, ze to tady vsechno i ctu  

AKRI - (byl) Muž z Ria !
AKRI - (byl) Muž z Ria !   AVEOtici všech zemí, spojte se
 AVEOtici všech zemí, spojte se