Omlouvám se za délku příspěvku...když ono se tak krásně člověku uleví.....

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

a pás ho asi zachránil!!! Opravená je pěkně, škoda byla za 110 000Kč, a jezdim s ní spokojeně dál i skoro po devíti letech akorát se mi pás navíjí jen do třičtvrtě- na to se v servisu vys.... ale sám se nikdy nerozepne!!!!
 a pás ho asi zachránil!!! Opravená je pěkně, škoda byla za 110 000Kč, a jezdim s ní spokojeně dál i skoro po devíti letech akorát se mi pás navíjí jen do třičtvrtě- na to se v servisu vys.... ale sám se nikdy nerozepne!!!!Takových hrdinů jsem za svou praxi několik viděl. A několik je jich taky už pod kytičkama. Ti co bourali jen ve 30km/h měli štěstí. Měnili jen čelní sklo, protože na něm byly dvě "vybouleniny"congo píše:ja som to vyriesil na sposob domaci tuningodmontoval som tie uchyty na pasi a hotovo. proste ich nezapinam a mam pokoj

hehehe

no tak teba by osm nechcel stretnut ako si v pritismere bural , lebo by sa mohlo stat ze by si letiaci von z auta cez celne sklo mohol poskodit aj moje autocongo píše:ja som to vyriesil na sposob domaci tuningodmontoval som tie uchyty na pasi a hotovo. proste ich nezapinam a mam pokoj

hehehe

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |