V pondělí jsem viděl  nádherný votuzidlo v Berouně. Škoda, že jsem neměl fot'ák. Byla to Škodivka užovka. Ten maník měl na kapotě něco jako Onduline, to je taková vlnitá střešní krytina, co se dává na baráky. Měl to tam nějak nalaminovaný a čekalo to na lak. Jo a nárazníky měl samozřejmě plastový, asi z Favorita a tak nějak sprasený... Ještě ted' padám ze židle, když si na to vzpomenu
  V pondělí jsem viděl  nádherný votuzidlo v Berouně. Škoda, že jsem neměl fot'ák. Byla to Škodivka užovka. Ten maník měl na kapotě něco jako Onduline, to je taková vlnitá střešní krytina, co se dává na baráky. Měl to tam nějak nalaminovaný a čekalo to na lak. Jo a nárazníky měl samozřejmě plastový, asi z Favorita a tak nějak sprasený... Ještě ted' padám ze židle, když si na to vzpomenu  Vždycky, když vidím takový prima votůzo, žasnu a je to lepší, než program v bedně na Silvestra
 Vždycky, když vidím takový prima votůzo, žasnu a je to lepší, než program v bedně na Silvestra 

AVEOtici všech zemí, spojte se
 AVEOtici všech zemí, spojte se 

teda to muselo dát práce...sice ta žlutá je děsná ale i tak klobouk dolu...oceňuju ty stovky hodin, co na tom autor určitě strávil...a nevypadá to zle...
  teda to muselo dát práce...sice ta žlutá je děsná ale i tak klobouk dolu...oceňuju ty stovky hodin, co na tom autor určitě strávil...a nevypadá to zle...