ja mam dovoz z francie a tam to bylo montovane do auta pred prodejem a vse bylo i vedeno v puvodnim technicaku a tak mi akorat tady na technicke udelali druhy technicak na plyn, je to jen jeden list a potrebujes ho akorat na technickou sebou, jinak ne, a nebyl s tim zadny problem, vse tam bylo legalni a tak to i zustaloOlda píše:Hele ja mam dovoz holand a všude po mě chtějí jakýsi "techničák od plynu" nějaký průvodní papír od lpg bo co, a ukecal jsem to a udělali mi technickou, emise, přihlášení, i revizi lpg-ale jinak bez toho nemůžu žít!
Když se chce všechno de

Jo a taky uz byc bez toho nezil

AVEOtici všech zemí, spojte se
 AVEOtici všech zemí, spojte se 
 . Najlepšie sa ukazuje probugas, kalosík je s ním ako ohnivá gula
 . Najlepšie sa ukazuje probugas, kalosík je s ním ako ohnivá gula  a v pohode sa rozgúla na 130. Samozrejme to ale nie je ako benzín ale stáčí to. So spotrebou je to obdobné, dosť sa na ňu teraz podpísala zima, ale dá sa povedať že spotreba je okolo 9litrov. Do kufra som si zohnal dojazdovku z W.jetta a pasuje ako uliata. Včera som bol aj na servisnej prehliadke v servise. Keď som manikovy povedal že je tam plyn tak len pokrčil plecia a počas prehliadky nenašiel žiadne chyby na motore ani výfuku
  a v pohode sa rozgúla na 130. Samozrejme to ale nie je ako benzín ale stáčí to. So spotrebou je to obdobné, dosť sa na ňu teraz podpísala zima, ale dá sa povedať že spotreba je okolo 9litrov. Do kufra som si zohnal dojazdovku z W.jetta a pasuje ako uliata. Včera som bol aj na servisnej prehliadke v servise. Keď som manikovy povedal že je tam plyn tak len pokrčil plecia a počas prehliadky nenašiel žiadne chyby na motore ani výfuku 

Coz nebylo nic divnyho, ja taky tak koukal
 Coz nebylo nic divnyho, ja taky tak koukal