Nemam nastavitelnu sedacku
 + maksie sedenie, horsie bocne vedenie
 + maksie sedenie, horsie bocne vedenie  rocnik 98.
 rocnik 98.Moderátor: Blue Lanos

+ maksie sedenie, horsie bocne vedenie
 + maksie sedenie, horsie bocne vedenie  rocnik 98.
 rocnik 98.
 a tie v rokoch 98 nemali SX 4 a 5dv. Uz som videl aj taky interier kde mal vzadu na sklop. lavici nejake hrby ale boli take hranate. Preto som zalozil tento prispevok aby sa tu podavali podla moznosti aj male fotky kto co ma alebo videl a odfotil
 a tie v rokoch 98 nemali SX 4 a 5dv. Uz som videl aj taky interier kde mal vzadu na sklop. lavici nejake hrby ale boli take hranate. Preto som zalozil tento prispevok aby sa tu podavali podla moznosti aj male fotky kto co ma alebo videl a odfotil 

Ee, nie. Ja mam sedan SX r.v.98 a mam delene zadne sedacky aj s hrbami.Blue Lanos píše:sak tak je to spravne tak to mali vsetky SX v roku 98

no to je zaujimave hod foto bo si tie tvoje nepapatam
  no to je zaujimave hod foto bo si tie tvoje nepapatam

na sto pro lebo ma prve SXmrk píše:mas asi to co je na uplne prvom obrazku, ze ?igor.ma píše:Ja mam 12/97 SX, a tiez nemam ani hrby ani opierky. Zadne sedadlo mam vsak delene.

Nie, toto vyzera byt HB a dokonca len 3dverovy, ja mam sedan a nemam taketo opierky, ale len take mensie hrby.Blue Lanos píše:toto mas vado?
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |