Potřebuju oddělat tapecírung kvůli novým repro, který by trochu stíhaly. Problém je ten, že když oddělám ty 4 šrouby (vruty, tři ze spod a jeden z držadla) a odstraním kličku se kterou musím zápasit, tak mi přijde, že je ten ošklivej plast přilepenej. Proto mi není jasný, jestli mám vynaložit sílu a šroubovákem to nějak projet, nebo jsem na něco zapoměl?!
 Potřebuju oddělat tapecírung kvůli novým repro, který by trochu stíhaly. Problém je ten, že když oddělám ty 4 šrouby (vruty, tři ze spod a jeden z držadla) a odstraním kličku se kterou musím zápasit, tak mi přijde, že je ten ošklivej plast přilepenej. Proto mi není jasný, jestli mám vynaložit sílu a šroubovákem to nějak projet, nebo jsem na něco zapoměl?!  Mám 3dv
 Mám 3dv  díky
  díky A pěkně prudkýho!
 A pěkně prudkýho!    

WOW
 WOW  Dakujem za informaciu
 Dakujem za informaciu  
 Tak jsem to chtel trochu srovnat smirkem a zjistil jsem , ze je to jen nabarvenej plast. Puvodne jsem myslel, ze ten plast je barevnej a ne jenom nastrikanej.
  Tak jsem to chtel trochu srovnat smirkem a zjistil jsem , ze je to jen nabarvenej plast. Puvodne jsem myslel, ze ten plast je barevnej a ne jenom nastrikanej.