Do jara to musí vyjít...to už by měl být sport. podvozek doma a nějaký fešný 15" kola

Moderátor: Blue Lanos
S Ivanem jsme se v Piešťanech shodli, že bychom napřímili síly hlavně na velký vše-Daewoo československý sraz. Ale nic nevylučuje jeho pořádání na AMD...Robert píše:Zatím vyjednávám možnost srazu Matizků na Grand Prix v Brně
Do jara to musí vyjít...to už by měl být sport. podvozek doma a nějaký fešný 15" kola
 Jinak sorry za pozdni reakci, ale moc casto se tu neobjevuju.. Musim se polepsit
 Jinak sorry za pozdni reakci, ale moc casto se tu neobjevuju.. Musim se polepsit  
 (navíc ty nápisy byly stříbrný, což by na stříbrném Matýzkovi moc nevyniklo
 (navíc ty nápisy byly stříbrný, což by na stříbrném Matýzkovi moc nevyniklo   ). Poptával jsem se v grafickým studiu, ale chtěli buď podklad z grafickýho programu (Corel nevlastním a krást ho kvůli tomu nehodlám), nebo zaplatit práci grafika (250,- Kč), + jednorázová sazba za přípravu 100,- Kč, vlastní nálepka by vyšla na cca 30,- Kč, pro 1 ks se to tedy moc nevyplatí
 ). Poptával jsem se v grafickým studiu, ale chtěli buď podklad z grafickýho programu (Corel nevlastním a krást ho kvůli tomu nehodlám), nebo zaplatit práci grafika (250,- Kč), + jednorázová sazba za přípravu 100,- Kč, vlastní nálepka by vyšla na cca 30,- Kč, pro 1 ks se to tedy moc nevyplatí   .
 . .  Takže současný stav je : Já ( obě káry) , Franta ,Richard, Brainmann, Loobo, Ondras ( ten jí má od Milovic).  Sorry , že jsem tenkrát neměl pro Tebe Vojto.
 .  Takže současný stav je : Já ( obě káry) , Franta ,Richard, Brainmann, Loobo, Ondras ( ten jí má od Milovic).  Sorry , že jsem tenkrát neměl pro Tebe Vojto. Ale ta nespěchá
 Ale ta nespěchá 

Poslal jsem ti SZ. Ale asi myslíš Klíčany , ale to nevadí , Klecany jsou sice mimo trasu , tak si kdyžtak zajedeš. Já zas jezdím okolo Pemy , a to vím jistě , že je to ta tvojeDocent píše:Jezdím přes Klecany každý den, dělám v PEMA Zdiby, tak si klidně ráno nebo odpoledne můžem udělat minisraz na návsi.

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |