V Autodíly Krč mají neoriginál za 1050kč.Je to dobrá cena?
Jo a podle fotky vypadá jak kdyby byl na pravou stranu auta,není to divný??!Já mám vejfuk vlevo....

Moderátor: Blue Lanos

Hele já si celkem dělal jen srandu.Tu rouru určitě zvládnu dát na správné místo =) a ta fotka mě jen na chvíli zmátla,pak sem pochopil že ta zkroucenější strana je konec...a pokud je to slušná cena,ta od neděle už nebudu jezdit jako dvoulitr a bavit celou ulici!Tomáš píše:To bude tím , že to delší s hákem je koncovka a ne to krátké jak si pravděpodobně myslíš , takže ho budeš mít tam kde má být a nemusíš řezat do nárazníku oblouček pro výfuk na druhé straně .

Jinak cena je to dost dobrá , ale nech si to radši někde namontovat , ať ho fakt nedáš opačně , potřebuješ pak totiž i autogen

To bylo celý ve srandě , jen jsem testoval , jestli se chytíš , ale nechápu ten návod od ss2men - nic svařený tam není ! střední a zadní díl k sobě ???? to jsem tam teda neměl . Podívej se taky v jakým stavu je ten žárovej kryt , je to dost blízko nádrže , tak ho tam určitě dej !!Albert_Hein píše:Hele já si celkem dělal jen srandu.Tu rouru určitě zvládnu dát na správné místo =) a ta fotka mě jen na chvíli zmátla,pak sem pochopil že ta zkroucenější strana je konec...a pokud je to slušná cena,ta od neděle už nebudu jezdit jako dvoulitr a bavit celou ulici!Tomáš píše:To bude tím , že to delší s hákem je koncovka a ne to krátké jak si pravděpodobně myslíš , takže ho budeš mít tam kde má být a nemusíš řezat do nárazníku oblouček pro výfuk na druhé straně .

Jinak cena je to dost dobrá , ale nech si to radši někde namontovat , ať ho fakt nedáš opačně , potřebuješ pak totiž i autogen

Tak ten plechovej kryt upad ve Waršavě - Sadybě....já nevěděl že to tam musí bejtTomáš píše:To bylo celý ve srandě , jen jsem testoval , jestli se chytíš , ale nechápu ten návod od ss2men - nic svařený tam není ! střední a zadní díl k sobě ???? to jsem tam teda neměl . Podívej se taky v jakým stavu je ten žárovej kryt , je to dost blízko nádrže , tak ho tam určitě dej !!Albert_Hein píše:Hele já si celkem dělal jen srandu.Tu rouru určitě zvládnu dát na správné místo =) a ta fotka mě jen na chvíli zmátla,pak sem pochopil že ta zkroucenější strana je konec...a pokud je to slušná cena,ta od neděle už nebudu jezdit jako dvoulitr a bavit celou ulici!Tomáš píše:To bude tím , že to delší s hákem je koncovka a ne to krátké jak si pravděpodobně myslíš , takže ho budeš mít tam kde má být a nemusíš řezat do nárazníku oblouček pro výfuk na druhé straně .

auto jelo, tak sem to hodil do kufru a frčel dál.A viselo to na takový jako objímce se šroubem ale urezlo to.Tak že bych to tam mrskl zpět??V manuálu sem ale přesně nezjistil kam to patří,nemáš tušení kam?
  auto jelo, tak sem to hodil do kufru a frčel dál.A viselo to na takový jako objímce se šroubem ale urezlo to.Tak že bych to tam mrskl zpět??V manuálu sem ale přesně nezjistil kam to patří,nemáš tušení kam? )!!!
 )!!!   

Na ten jsem se taky ptal a zřejmě je to celý díl včetně katu a byl by asi pěkně mastný, prý kolem 10tis.michal.vrzak píše:No jo, ale co ten díl co vede ke katalyzátoru z válců? Ten je taky někde k sehnání?
 Má o tom někdo nějaké jiné info???
  Má o tom někdo nějaké jiné info???  

Neskutečně mě serou ty vaše naladěné výfuky,hlavně po městě,když jedeš s kočárkem a spící ditě v něm.Policajty na Vás. Jako kdyby toho kraválu bylo na ulici málo.!!!!!:lol:Badger píše:Jsem teď vyměňoval střední a koncový díl výfuku. Střední je standardní neoriginální á 1500,-Kč a zadní jsem koupil sportovní Ulter Sport á 2500,-Kč a rozhodně se to vyplatilo ( zvuk pomalu jako V6)!!!

Tento výfuk na Matize je hodně decentní, pokud jedeš normálně tak není skoro nic slyšet, jen když se vytočí tak potom trochu brmbá, ale i to je v pohodě!!!Bergman píše:Neskutečně mě serou ty vaše naladěné výfuky,hlavně po městě,když jedeš s kočárkem a spící ditě v něm.Policajty na Vás. Jako kdyby toho kraválu bylo na ulici málo.!!!!!:lol:Badger píše:Jsem teď vyměňoval střední a koncový díl výfuku. Střední je standardní neoriginální á 1500,-Kč a zadní jsem koupil sportovní Ulter Sport á 2500,-Kč a rozhodně se to vyplatilo ( zvuk pomalu jako V6)!!!

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |