ale rozsvietila, alr neviem kolko najazdim ked mi este svieti. tak spravim max 30 km a tankujem. ale ja netankujem stylom a la Blue AZ PO HRDLO
ja tankujem tak ze ked sa vypne pistol dorazim to do celych Sk a je to. Inak by som tam dal v pohode aj 5-7 l navyse

Názory druhých na Daewoo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
asi pred dvoma tyzdnami som viezol znameho autom a cumel ako mucha puk ake zive je moje afetko. ale co som predpokladal co si hned vsimol bola kvalita plastov ale ked sme si vyjasnili aka je cenova hladina lanosa a astry tak uznal ze za tie prachy je to dobre aavetko a hovoril ze aj tak by ho nechcel ze niesu nahradne diela a ze su strasne drahe. ked som mu povedal kiolko asi stoja ND na daewoo auta tak mi nechcel verit ze to je porovnatelne az nie lacnejsie oproti skodovkam.
a kedsom spomenul ze sa nekradnu ako skodovky bol by schopny si ist jedno hned kupit domov 

a kedsom spomenul ze sa nekradnu ako skodovky bol by schopny si ist jedno hned kupit domov

- DannyFloyd
- Kontaktovat uživatele:
Jako uživatel samozřejmě musím podpořit Deawoo. Ale - když jsem rozbil zadní světlo na Matizovi (říkám blbé zadní světlo, které by měli mít na skladě 20 pořád), tak jim trvalo snad 2 měsíce než to vůbec objednali!!!). A další 2 týdny než to namontovali. A to je prosím ACH (pan Kožušník). Nevím kde se stala chyba.. ale přesto to pořád není ok - chybí tam patka na mlhovku - což asi nepochopí nikdo.eMKa Slovensko píše:asi pred dvoma tyzdnami som viezol znameho autom a cumel ako mucha puk ake zive je moje afetko. ale co som predpokladal co si hned vsimol bola kvalita plastov ale ked sme si vyjasnili aka je cenova hladina lanosa a astry tak uznal ze za tie prachy je to dobre aavetko a hovoril ze aj tak by ho nechcel ze niesu nahradne diela a ze su strasne drahe. ked som mu povedal kiolko asi stoja ND na daewoo auta tak mi nechcel verit ze to je porovnatelne az nie lacnejsie oproti skodovkam.
Ked som sa rozhodla, že chcem nové auto, tak klasicky ma prvá napadla Fábia. Lenže v tom čase v mojom okolí zmizli 3 a známeho 3-ročná Fábia. Takže od škodovky som ustúpila a pozerala som po Getz a Ignis. Potom som si všimla Kalosa, čo parkuje pred nasím barákom a začala som zisťovať, čo je to za auto. Cenovo fajn, nekradnú sa, 3 roky záruka a skutočnosť že najazdím cca 10-12 tisíc km ročne rozhodla, že som išla po ňom. Známy (škodovkár) ma odhováral a ked som ho nakoniec kúpila iba poznamenal, že komu niet rady, tomu niet pomoci.  Odvtedy sa nikdy nezabudne spytať, či auto poslúcha  .
. 
Mám na nom cez 5 tisíc a bez problémov (až na občasné mierne drnčanie ľavého predného reproduktora). Klopkám si na drevo, nech to tak vydrží aj dalej.
Ja verím, že mám v živote šťastie a teda mám aj poslušné auto. Rozmaznávam ho, tak ho hádam ocení .
.

.
. Mám na nom cez 5 tisíc a bez problémov (až na občasné mierne drnčanie ľavého predného reproduktora). Klopkám si na drevo, nech to tak vydrží aj dalej.
Ja verím, že mám v živote šťastie a teda mám aj poslušné auto. Rozmaznávam ho, tak ho hádam ocení
 .
.CHEVROLET  KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER

CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
- 
				Spolujazdec
Ojazdené espero som kúpil po tom, ako ma vo svojom zviezol kolega.
Ked som po tom v bazare videl vedla seba espero s abs, klimou, el. a pod a rovnako staru Feliciu za rovnaku cenu bolo to jasne.
Za 3 roky som som mal len poruchy typu deravý výfuk (po 6 rokoch) a tieklo čerpadlo chl. kvapaliny. - nebol dôvod meniť značku
Prejsť z espera na iné auto rovnakých rozmerov a v takej výbave v cene do 1/2 mil. bolo tiež jednoznačné Elantra, Lacetti alebo nejaká Kia - asi ceranto.
Všetci koho som zviezol v espere alebo lacetti boli dosť prekvapení a priestorom na zadných sedadlách priam šokovaní.

Ked som po tom v bazare videl vedla seba espero s abs, klimou, el. a pod a rovnako staru Feliciu za rovnaku cenu bolo to jasne.
Za 3 roky som som mal len poruchy typu deravý výfuk (po 6 rokoch) a tieklo čerpadlo chl. kvapaliny. - nebol dôvod meniť značku
Prejsť z espera na iné auto rovnakých rozmerov a v takej výbave v cene do 1/2 mil. bolo tiež jednoznačné Elantra, Lacetti alebo nejaká Kia - asi ceranto.
Všetci koho som zviezol v espere alebo lacetti boli dosť prekvapení a priestorom na zadných sedadlách priam šokovaní.
Na Chevrolete aj na kraj sveta...

Ked som pred dvoma rokmi presiel zo 405-ky na espero, tiez sa ma znami pytali, ci som to dostal zadarmo, lebo ved-" peniaze by si za to hadam nedal??? " Ale fakt je ze to je iba taka fama alebo co ,rozsirena medzi ludmi, ktori to nikdy neskusili, ti co to skusia su pozitivne prekvapeni. A ked budem menit- smer je jasny - Chevvy!

ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V

ex: Espero 1.5 16V