Racer 89 1.5 karburator
Moderátor: Blue Lanos

AKRI - (byl) Muž z Ria !
AKRI - (byl) Muž z Ria !   AVEOtici všech zemí, spojte se
 AVEOtici všech zemí, spojte se 
Podla mna sa to uz neda odstranit najlepsie bude odrezat lem a navarit novy!STORM píše:Ahojte zacinaju mi kvitnut lemy na blatnikoch da sa to nejak odstranit alebo to bude hnit dalej.....ci to ma vobec vyznam,poradte nejake dobre riesenie
Racer 89 1.5 karburator

Když si uvědomíte,že je to normální nátěr a co musí vydržet ran od kamínků a písku
 Když si uvědomíte,že je to normální nátěr a co musí vydržet ran od kamínků a písku  Teď jsem scháněl na netu ochrané lemy které se nalepí a dá se říct že problém by měl být vyřešen.Ale za boha jsem to nenašel.Nemáte někdo adresu?Kdysi jsem měl Škodu 1200/Stejšna/ tam jsem tenkrát vylepil blatníky ipou a byl pokoj tenkrát hlavně že to nerezlo a jezdilo.Nějaký kilo navíc nebyl problém benzin za 4 kč
 Teď jsem scháněl na netu ochrané lemy které se nalepí a dá se říct že problém by měl být vyřešen.Ale za boha jsem to nenašel.Nemáte někdo adresu?Kdysi jsem měl Škodu 1200/Stejšna/ tam jsem tenkrát vylepil blatníky ipou a byl pokoj tenkrát hlavně že to nerezlo a jezdilo.Nějaký kilo navíc nebyl problém benzin za 4 kč  A vlastně pamatuji ještě levnější!
 A vlastně pamatuji ještě levnější!
 Ja so m stý mal tiež problém a vyriešil som to raz a navždy. Zohnal som si ipu co sa dáva ako izolácia na strechu domu (ale tkú čomá z jednej strany hliníkový plech a zdruhej smolu )odstrihol som pásik a navaril som ho tam s teplovzdušnou pištolou z vonku smerom dovnútra samozrejme som to ešte predtým obrúsil a natrel s odhrdzovačom.Porom som to prestekol bielim sprejom a v 40km/h si to nikto nevšimne.Kto by sa s tym chcel ešte niekto vyhrajkat može to pregytovat vybrusit a nastrekat a bude mat športovy vzhlad.
  Ja so m stý mal tiež problém a vyriešil som to raz a navždy. Zohnal som si ipu co sa dáva ako izolácia na strechu domu (ale tkú čomá z jednej strany hliníkový plech a zdruhej smolu )odstrihol som pásik a navaril som ho tam s teplovzdušnou pištolou z vonku smerom dovnútra samozrejme som to ešte predtým obrúsil a natrel s odhrdzovačom.Porom som to prestekol bielim sprejom a v 40km/h si to nikto nevšimne.Kto by sa s tym chcel ešte niekto vyhrajkat može to pregytovat vybrusit a nastrekat a bude mat športovy vzhlad.  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |