aj ked vrcat bude ako besne....v ba tu ludia na to su....takze kto potrebuje help, ziaden problem
  aj ked vrcat bude ako besne....v ba tu ludia na to su....takze kto potrebuje help, ziaden problem 
Moderátor: Blue Lanos
 a preto sa pomaly poohliadam po niecom...  Co hovorite na toto:
  a preto sa pomaly poohliadam po niecom...  Co hovorite na toto:

ja uz mam ten remus objednanej, mel bych ho mit do 14 dnu. Zhruba za 8000 Kč.Uz sem zvedavej jak to bude zvucet .Blue Lanos píše:No moj ma uz tiez asi 3 dierkya preto sa pomaly poohliadam po niecom... Co hovorite na toto:
http://www.yokohama.sk/cennik/daewoo.htm
je to Remus myslite, ze to ma vyznam dat taky vyfack...

A tu cenu mas nejaku dobru to je origo  Remus
  A tu cenu mas nejaku dobru to je origo  Remus  

Tvoj bracho ma dokonca daewoo autosalon
 Tvoj bracho ma dokonca daewoo autosalon  To sa budes moct teda povozit ako jeden z prvych na Lacetti
 To sa budes moct teda povozit ako jeden z prvych na Lacetti  
   Kolko stoji u Vas ten Remus normalne?
 Kolko stoji u Vas ten Remus normalne?

aj ja som velky fanda Lacetti dufam ,ze sa nesklamem. Takze ta cena ta potesi za aku kupis. Drzim palce
 aj ja som velky fanda Lacetti dufam ,ze sa nesklamem. Takze ta cena ta potesi za aku kupis. Drzim palce   

Takze si spokojnymartin píše:tak uz tam mam toho Remusa, nakonec stal 7100 s DPH.Dela takovy tichy bruceni, zadna stihacka s toho neni.Uvnitr auta je ale docela slyset
 A ten ramus dnu je moc pocut a nerusi to pri vyssej rychlosti
   Inak cena bola velmi fajn si myslim...

Takze si spokojnyBlue Lanos píše:martin píše:tak uz tam mam toho Remusa, nakonec stal 7100 s DPH.Dela takovy tichy bruceni, zadna stihacka s toho neni.Uvnitr auta je ale docela slyset
 Inak cena bola velmi fajn si myslim...  [/quote
[/quote
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |