Jel jsem dnes z Liberce do Brna a jelikož jsem musel cestu absolvovat i s mou máti ze které mě bolela hlava, koukal jsem abych byl co nejdřív doma  

Od toho se taky odvíjela rychlost, která vyšla v průměru na 135 km/h (Spotřeba 7,4 ve třech lidech) a mezi Prahou a Brnem se pohybovala spíš 140-160. Bohužel mi ale přibližně od 150ti km/h leze (mimo máti, ta mileze na nervy furt   

) na nervy ještě siréna, která mi začne pištět někde v palubovce před spolujezdcem. Rychlost při které se to děje není vždycky stejná, poprvé mi to zanělo asi ve 180ti, teď už sem tam ve 130ti, 140ti, 150ti, jak kdy. V manuálu sice píšou něco o akustické signalizaci rychlosti u zahraničních modelů, ale podle toho co jsem se bavil s Palikxem, myslí se tím asi gong, který by měl při vysoké rychlosti zaznít. Toto je ale s největší pravděpodobností zvuk, který vzniká prouděním vzduchu mezi nějakýma dvěma plastama, má na to trochu vliv přepínání vnitřního a vnějšího okruhu ventilace (ale ne moc). Stalo se to někomu, nebo napadá někoho co by to mohlo za svini vyluzovat?