Tuningové sviečky
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Když tam někdo chce dávat nové svíčky, tak pozor na předstih..

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- 
				Dalibor
Vsetkych o5 zdravim, tak som priviezol Lanosika z Piestan po vybruse a vyzera to ze jazdi ako drak. Spotrebu Oleja som zatial nejako nespozoroval, ale mozno je to i tym, ze som najazdil zatial len cca 500 km. S tymi tuningovymi svieckami som si to zatial rozmyslel a lezia mi v skrini. Dam ich tam az neskor, az to teda prestane zrat ten olejik. Volal som i priamo na obchodne oddelenie do BRISK a tam mi povedali tiez ze motor nesmie vykazovat spotrebu oleja a tiez musi mat elektriku v plnom vykone, aby neboli niekde v prenose iskry straty a to neviem ako na tom v tomto ohlade moj Lanosik je.
A este k tomu predstihu: Mozem tam nieco rozhodit tym ze vymenim sviecky???
Vsetkym dakujem za cenne rady a prispevky a prajem krasne vianocne sviatky a podnetneho silvestra

A este k tomu predstihu: Mozem tam nieco rozhodit tym ze vymenim sviecky???
Vsetkym dakujem za cenne rady a prispevky a prajem krasne vianocne sviatky a podnetneho silvestra

viac ako sviecky pomoze kvalita benzinu. doteraz som chodil na shell-ku a bol som spokojny az do dna ed som nahodou nacapoval v spektrume - maju tam novy benzin a ja som mal pocit , ze som sadol do ineho auta. kamarat tiez berie iba na shell a vravel mi ze mu to tiez najek slabsie tahalo v poslednej dobe. ked nabrak u OMV tak auto islo omnoho lepsie

- Blue Lanos
Ňo  zrovna o Spectrume by som to nikdy nepovedal ale... vse je mozne. Ja tankujem tak 90% na OMV a zbytok na shell bud normal alebo V-power ale to len zriedka a hlavne nebudem V-power nalievat v zime, ked sa aj tak loudam po ceste horko tazko 80km
 zrovna o Spectrume by som to nikdy nepovedal ale... vse je mozne. Ja tankujem tak 90% na OMV a zbytok na shell bud normal alebo V-power ale to len zriedka a hlavne nebudem V-power nalievat v zime, ked sa aj tak loudam po ceste horko tazko 80km   Ale inak ziadny rozdiel medzi obycajnym (aj medzi v-powerom) som nezistil. Subjektivne sa mi zda, ze v-power ide lepsie
  Ale inak ziadny rozdiel medzi obycajnym (aj medzi v-powerom) som nezistil. Subjektivne sa mi zda, ze v-power ide lepsie  ale mozno je to len efekt viac som zaplatil tak musi ist lepsie
 ale mozno je to len efekt viac som zaplatil tak musi ist lepsie  Snad aj cisti
  Snad aj cisti 

zrovna o Spectrume by som to nikdy nepovedal ale... vse je mozne. Ja tankujem tak 90% na OMV a zbytok na shell bud normal alebo V-power ale to len zriedka a hlavne nebudem V-power nalievat v zime, ked sa aj tak loudam po ceste horko tazko 80km
 zrovna o Spectrume by som to nikdy nepovedal ale... vse je mozne. Ja tankujem tak 90% na OMV a zbytok na shell bud normal alebo V-power ale to len zriedka a hlavne nebudem V-power nalievat v zime, ked sa aj tak loudam po ceste horko tazko 80km   Ale inak ziadny rozdiel medzi obycajnym (aj medzi v-powerom) som nezistil. Subjektivne sa mi zda, ze v-power ide lepsie
  Ale inak ziadny rozdiel medzi obycajnym (aj medzi v-powerom) som nezistil. Subjektivne sa mi zda, ze v-power ide lepsie  ale mozno je to len efekt viac som zaplatil tak musi ist lepsie
 ale mozno je to len efekt viac som zaplatil tak musi ist lepsie  Snad aj cisti
  Snad aj cisti 
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

- 
				Nexia 1.5 8V
Brisk LGS
No my máme v Nexii kruhové LGSka od Brisku už 130tisíc km a jsou furt pěkný, startuje to okamžitě, spotřeba nízká, výkon možná neznatelně lepší. auto má už 240000km, olej nebere a nebyl by problém jet i přes 200. Dřív 2x po sobě odešli zapalovací kabely ale dali jsme tam Tesly a ty už držej

Mám sice Nubiru, ale svíčky mám Brisk DOR 15LGS, viz fotogalerie Nubiry a motor se zklidnil, auto jede normálně a teď naposledy trasa v 5 lidech Praha Vodňany a zpět, nákup a pak chalupa Praha -  Ruburk a zpět a spotřeba s občas  zaplou klima 7,8 . To na 2,0 jde, a nejel jsem na spotřebu, žádná dálnice a na normální silnici tak 110 -120 obce tak 70, někde i 30

Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4,    Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502

bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502

kdežto u nesíí musíš mít rozdělovač nastavenej aspoň na určitou hodnotu
 kdežto u nesíí musíš mít rozdělovač nastavenej aspoň na určitou hodnotu