Pocukávání auta
Moderátor: Blue Lanos
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Mne uz to necuka  ale musel jsem vymenit svicky, toz kurva 7 tisic najeto na nich a to se mi zda malo, jinak kdyz jsou novy jede to jak zihadlo
  ale musel jsem vymenit svicky, toz kurva 7 tisic najeto na nich a to se mi zda malo, jinak kdyz jsou novy jede to jak zihadlo  Tak nevim co mi ti kluci servisacky s prazskejma plynarema poradili, rikali teda ze max 10 tisic na nich, ale asi ne nich budu jezdit dal, jen je holt budu menit drif
  Tak nevim co mi ti kluci servisacky s prazskejma plynarema poradili, rikali teda ze max 10 tisic na nich, ale asi ne nich budu jezdit dal, jen je holt budu menit drif 

AKRI - (byl) Muž z Ria !
AKRI - (byl) Muž z Ria !  - Reklama
A co takhle vyměnit auto?Akri píše:Mne uz to necukaale musel jsem vymenit svicky, toz kurva 7 tisic najeto na nich a to se mi zda malo, jinak kdyz jsou novy jede to jak zihadlo
Tak nevim co mi ti kluci servisacky s prazskejma plynarema poradili, rikali teda ze max 10 tisic na nich, ale asi ne nich budu jezdit dal, jen je holt budu menit drif
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive

- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Ses upsal, ale odpoustim Ti, jsem velkorysejMareman píše:Akri píše:Tssssss, to rikas jen proto, ze me mas rad a nechces to priznatMareman píše:Akri je taky na h.... a stejně tady furt opruzuje. EGR ten alespoň sedí, nic nedělá a ani nedutá, to je mi milejší

Tssss to říkám jen proto, že si musím přiznat že tě nemám rád

AKRI - (byl) Muž z Ria !
AKRI - (byl) Muž z Ria !  - eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Blue Lanos
Som dnes skusal podla akriho a palixovho navodu  EGR ventil. Vytiahol som na druhom konci hadicku co ide od EGRka a tahal som do seba co to dalo. Skoro som uz hadam aj olej tahal
 EGR ventil. Vytiahol som na druhom konci hadicku co ide od EGRka a tahal som do seba co to dalo. Skoro som uz hadam aj olej tahal  a potom som jazykom upchal dierku ale ziadny podtlak som necitil ani naznak
 a potom som jazykom upchal dierku ale ziadny podtlak som necitil ani naznak  co s toho plynie? Ze mam aj ja asi EGRko po smrti a je cas na zaslepenie....
 co s toho plynie? Ze mam aj ja asi EGRko po smrti a je cas na zaslepenie....  Robil som to pri vypnutom motore ako pravil Akri
  Robil som to pri vypnutom motore ako pravil Akri 

http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01