, preto som sa rozhodol kúpiť auto.
 , preto som sa rozhodol kúpiť auto.Pri rozhodovaní som navštívil kopu www, ale každý chváli iba tú svoju značku a kritizuje všetky ostatné.
Chcel by som kúpiť jazdené auto, ani malé ani veľké
 , od r.v.1999 do 150(max 170) tis. Sk, možno to je na zasmiatie ale viac by neschválila rodinná rada. Nemám problém kupovať aj v zahraničí, zdarma odvoz a odborníka tiež mám. Zatiaľ mi podľa mojich kritérií a hlavne cenového obmedzenia vychádza niekoľko možností:
 , od r.v.1999 do 150(max 170) tis. Sk, možno to je na zasmiatie ale viac by neschválila rodinná rada. Nemám problém kupovať aj v zahraničí, zdarma odvoz a odborníka tiež mám. Zatiaľ mi podľa mojich kritérií a hlavne cenového obmedzenia vychádza niekoľko možností:LANOS, FELICIA, MEGANE, fiat BRAVA (ak je iná možnosť ĎAKUJEM za info)
Na každé z týchto aut som našiel nejakú kritiku, ale aj klady.
Zaujíma ma váš názor na tieto autá, ak ich poznáte, vety ako „počul som ..., že vraj..., ...“ som sa už načítal dosť.
Ohľadom LANOS ma zaujíma hlavné poruchovosť a cena náhradných dielov(alebo porovnanie s FELICIA, MEGANE, fiat BRAVA .......).
Osobne som naklonený k LANOS, ale ešte neviem či 4 alebo 5dver.
Vopred ďakujem za vaše rady a pripomienky.

AVEOtici všech zemí, spojte se
 AVEOtici všech zemí, spojte se 

Každopádně podle toho co jsem koukal na nabídku aut na netu, řekl bych že pokud jsi limitovanej penězma, tak lepší auto do 100 tisíc Kč než je Lanos budeš obtížně hledat. Pokud člověka netrápí finance, může si samozřejmě koupit novýho pětkovýho bavoráka a pak se nám smát, že proti tomu jeho to naše není auto
 Každopádně podle toho co jsem koukal na nabídku aut na netu, řekl bych že pokud jsi limitovanej penězma, tak lepší auto do 100 tisíc Kč než je Lanos budeš obtížně hledat. Pokud člověka netrápí finance, může si samozřejmě koupit novýho pětkovýho bavoráka a pak se nám smát, že proti tomu jeho to naše není auto  

(( heh
(( heh