Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Daewoo Matiz I CD LPG
  Daewoo Matiz I CD LPG Spotřeba u takovýho auta jakým je Fabie 1,2 HTP je optimální při pomalé jízdě na okresce mezi vesnicemi. Jen prase honí Fabii Combi s takovým motorem na maximální otáčky. Je to litrový motor, 3 válec. To je můj názor.
 Spotřeba u takovýho auta jakým je Fabie 1,2 HTP je optimální při pomalé jízdě na okresce mezi vesnicemi. Jen prase honí Fabii Combi s takovým motorem na maximální otáčky. Je to litrový motor, 3 válec. To je můj názor.Ja obcas jezdim s tatovou Toyotou Yaris 1.0, ktera ma taky pocitac. Tam sice pocitac nekdy ukazuje 60, 80 a vic l/100km (nekdy i --, coz znamena, ze to zere vic nez 99l/100km a uz to neumi zobrazitBrainman píše:Jezdil jsem se sluzebni Fabii 1,2 HTP s palubnim pocitacem a treba pri max seslapnutem pedalu na 5 z nejakych 70 to asi kilometr ukazovalo okamzitou spotrebu 48 Lt coz je samozrejmne nesmysl ( vliv podtlaku) a kamarad s jinou Fabkou 1,2 jel do Brna a na dalnici skousel co z ni dostane, tak tomu to pri 190 ukazovalo asi 26 Lt

), ale to jen tehdy, kdyz clovek napr. vyjizdi z garaze, jede na jednicku a jeste prez spojku. Pri normalni jizde tam je nejakej docela rozumnej limit (uz si nepamatuju, ale neco mezi 11-13l/100km) prez ktery se clovek nedostane at dela co dela. Takze ja myslim, ze opravdu hodne zalezi na tom, jak je konkretni pocitac udelanej.
 ), ale to jen tehdy, kdyz clovek napr. vyjizdi z garaze, jede na jednicku a jeste prez spojku. Pri normalni jizde tam je nejakej docela rozumnej limit (uz si nepamatuju, ale neco mezi 11-13l/100km) prez ktery se clovek nedostane at dela co dela. Takze ja myslim, ze opravdu hodne zalezi na tom, jak je konkretni pocitac udelanej.
 Daewoo Matiz I CD LPG
  Daewoo Matiz I CD LPGNo, pokud se Ti zdá průměr skoro 90km/hod jako pomalá jízda, tak potěš Pán Bůh. Je pravda, že jsme jeli jen dva, ale NA DOVOLENOU! Naložení!JuraS. píše:No jo to máš ale litový motor, možná jezdíš nenaložený a pomalu. Ono kdybych na dálnici při 70 ti zapnul tempomat pak bych taky jezdil za málo. Já ale projíždím do práce a z práce napříč celou Prahou a to je na spotřebě hnedka vidět.
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |