problem zapeklity2
Moderátor: Blue Lanos
problem zapeklity2
tak jsem se vratil z dovolene a vyresil jsem nahodou problem s kontrolkou "service". kdyz mi pri jizde jako vzdy svitila kontrolka service a dosel mi plyn,tak jsem prepl na benzin a ejhle kontrolka zhasla.jel jsem asi 20 minut na benzin a nerozsvitila se.kdyz jsem nabral lpg a prepl na nej tak kontrolka se rozsvitila.takze problem je v plynu.v utery jedu za servismenem plynarem.dam vedet jak to dopadlo  

Jenom sympataci umiraji mladi

- Reklama
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
ano ale obracene, na plyn jsem to mel ok a na BA to svitilo, byla v hajzlu lambda, ale ne jeste uplne, i tak jsem dal jinou, stala me 1200 bez dane  rozhodne to chce diagnostiku a nejlip obojiho, jak plynu, tak BA a budes vedet, ale mysim, ze to nebude nic hroznyho, jen se to asi malinko hada, ale to ti vyctou na diagnostice:-)
 rozhodne to chce diagnostiku a nejlip obojiho, jak plynu, tak BA a budes vedet, ale mysim, ze to nebude nic hroznyho, jen se to asi malinko hada, ale to ti vyctou na diagnostice:-)
tak pak hned napis at to vime a at to dobre dopadne a mimochodem co tam mas za system?

rozhodne to chce diagnostiku a nejlip obojiho, jak plynu, tak BA a budes vedet, ale mysim, ze to nebude nic hroznyho, jen se to asi malinko hada, ale to ti vyctou na diagnostice:-)
 rozhodne to chce diagnostiku a nejlip obojiho, jak plynu, tak BA a budes vedet, ale mysim, ze to nebude nic hroznyho, jen se to asi malinko hada, ale to ti vyctou na diagnostice:-)tak pak hned napis at to vime a at to dobre dopadne a mimochodem co tam mas za system?

AKRI - (byl) Muž z Ria !
AKRI - (byl) Muž z Ria !   AVEOtici všech zemí, spojte se
 AVEOtici všech zemí, spojte se 
na diagnostice jsem byl 2x a ani jednou nebyli schopni rict o co jde.nejdriv ze je problem v kabliku mezi ridici jednotkou a lambdou.zajel jsem na emise a tam mi zjistili ze lambda pracuje normalne.po druhe diagnostice mi rekli ze je asi spatna ridici jednotka.proste amateri.jeste zkusim jiny servis. mam BRC.

Jenom sympataci umiraji mladi

- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Joooo jo jo, to je ta ridici jednotka  

no ja jezdim sem, kdyby si to nemel tak daleko, taky bych ti to doporucil Spickovej servisman
  Spickovej servisman  http://www.auto-elektro-borovicka.cz/ my spolupracujem s jejich firmou, tak se dobre zname, ale je to fakt machr
  http://www.auto-elektro-borovicka.cz/ my spolupracujem s jejich firmou, tak se dobre zname, ale je to fakt machr  Kdyby to byla opravdu ta ridici jednotka, tak on spolupracuje s nekym, kdo mu je opravuje, je to tam taky na tech strankach.
  Kdyby to byla opravdu ta ridici jednotka, tak on spolupracuje s nekym, kdo mu je opravuje, je to tam taky na tech strankach.

no ja jezdim sem, kdyby si to nemel tak daleko, taky bych ti to doporucil
 Spickovej servisman
  Spickovej servisman  http://www.auto-elektro-borovicka.cz/ my spolupracujem s jejich firmou, tak se dobre zname, ale je to fakt machr
  http://www.auto-elektro-borovicka.cz/ my spolupracujem s jejich firmou, tak se dobre zname, ale je to fakt machr  Kdyby to byla opravdu ta ridici jednotka, tak on spolupracuje s nekym, kdo mu je opravuje, je to tam taky na tech strankach.
  Kdyby to byla opravdu ta ridici jednotka, tak on spolupracuje s nekym, kdo mu je opravuje, je to tam taky na tech strankach. AKRI - (byl) Muž z Ria !
Jsem z ostravy tak to mam dost z ruky.no ale i kdyz to sviti tak jsem jel 400km na jeden zatah a motor bezi porad dobre.nestacilo by si toho service nevsimat?   u nas mam taky kontakt na borce co dela opravy ridicich jednotek.tak to muzu zkusit u nej. Jeste si to chci upresnit: takze s plynovou soustavou to nema co delat?
  u nas mam taky kontakt na borce co dela opravy ridicich jednotek.tak to muzu zkusit u nej. Jeste si to chci upresnit: takze s plynovou soustavou to nema co delat?

u nas mam taky kontakt na borce co dela opravy ridicich jednotek.tak to muzu zkusit u nej. Jeste si to chci upresnit: takze s plynovou soustavou to nema co delat?
  u nas mam taky kontakt na borce co dela opravy ridicich jednotek.tak to muzu zkusit u nej. Jeste si to chci upresnit: takze s plynovou soustavou to nema co delat?Jenom sympataci umiraji mladi

- Akri
- Kontaktovat uživatele:
To nee, u tebe to bude neco jineho nez u me, musi nejdriv prijit na to proc ti to sviti  Ono jak to sviti, tak by mel jit motor jako na nouzovy rezim a to asi nebude moc dobry
  Ono jak to sviti, tak by mel jit motor jako na nouzovy rezim a to asi nebude moc dobry  najdi dobrej servis a tam ti to reknou, jak to sviti, tak ta chyba v RJ musi byt zapsana
 najdi dobrej servis a tam ti to reknou, jak to sviti, tak ta chyba v RJ musi byt zapsana 

Ono jak to sviti, tak by mel jit motor jako na nouzovy rezim a to asi nebude moc dobry
  Ono jak to sviti, tak by mel jit motor jako na nouzovy rezim a to asi nebude moc dobry  najdi dobrej servis a tam ti to reknou, jak to sviti, tak ta chyba v RJ musi byt zapsana
 najdi dobrej servis a tam ti to reknou, jak to sviti, tak ta chyba v RJ musi byt zapsana 
 AKRI - (byl) Muž z Ria !