Moderátor: Blue Lanos
Tam by to nebol problem. Tam by som vedel, ze je to niekde tam, kde mam podrazky na topankachCiernygepard píše:Tak to by si sa v aute ako matiz zbláznil.Tam sa totiž kapotu vidieť nedá.
 . Prosim sa odpoustenie vsetkych matizkarov.
. Prosim sa odpoustenie vsetkych matizkarov. 
 . ALe v skodovke sa radia rychlosti asi ako na zavodaku.
. ALe v skodovke sa radia rychlosti asi ako na zavodaku.  Ziadne do neutralu a potom dalsiu. 3 a 4 tam vlezu za zlomok sekundy
 Ziadne do neutralu a potom dalsiu. 3 a 4 tam vlezu za zlomok sekundy  . Toto si zatial neviem na espere zvyknut.
. Toto si zatial neviem na espere zvyknut.  TO je asi jedina vec ktora mi chyba zo skodovky
 TO je asi jedina vec ktora mi chyba zo skodovky  . A este ta divna spiatocka
. A este ta divna spiatocka  .
.
 , a ked musim mat v kolonach casto nohu pripravenu na brzde, tak mam pravu nohu neprirozdene natocenu. Nieco ako zeby som si koleno presunul viac dolava neprichadza do uvahy, lebo zavadim o volant a ten ma nepusti a to som si uz sedacku spustil do polovicnej vysky. Asi s nou budem musiet ist az na zem. Alebo prerobit volant na nastavovaci.
, a ked musim mat v kolonach casto nohu pripravenu na brzde, tak mam pravu nohu neprirozdene natocenu. Nieco ako zeby som si koleno presunul viac dolava neprichadza do uvahy, lebo zavadim o volant a ten ma nepusti a to som si uz sedacku spustil do polovicnej vysky. Asi s nou budem musiet ist az na zem. Alebo prerobit volant na nastavovaci. 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |