zvukova signalizacia pasu, svetiel
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
zvukova signalizacia pasu, svetiel
Ahojte prestala mi pipat zvukova signalizacia pasu a svetiel vie my niekto poradit kde by mohla byt chyba??

- Reklama
Re: zvukova signalizacia pasu, svetiel
Recber píše:Ahojte prestala mi pipat zvukova signalizacia pasu a svetiel vie my niekto poradit kde by mohla byt chyba??
Uz se to tu někde probíralo.U řidiče blízko dveřím pod palubkou je krabička, já ji mám takovou do hněda, a ta má na sobě dírky do kruhu. A do tohop vede konektor a ten aspoň teda mě občas povypadne. Takže to pípá, nepípá, pípá, nepípá...

Zkus s tím zahejbat, popřípadě očistit kontakty.

MAP
Nubira 1,6 Wagon, 98

Koupil jsem si dva budíky na chalupu oba asi za 100,-Brainman píše:Tu bimbaci krabicku oblepis stribrnou lepici paskou dokola a je to tak o padesat procent lepsi, ma takovej decentni zvuk

no a jak mě jednou vzbudily (horší než výbuch- dával jsem se z toho ještě dva dny dohromady) no a olepil jsem je izolepou a budí naprosto decentně
  no a jak mě jednou vzbudily (horší než výbuch- dával jsem se z toho ještě dva dny dohromady) no a olepil jsem je izolepou a budí naprosto decentně  
   až na to tikání celou noc (stejně je šlehnu do popelnice)
  až na to tikání celou noc (stejně je šlehnu do popelnice)   

ale opravdu zalepení těch děr hodně ztlumí (eště jsem je nevyhodil)
  ale opravdu zalepení těch děr hodně ztlumí (eště jsem je nevyhodil)   

Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4,    Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502

Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Má rád jen ty modře podsvícený......Tomáš píše:ani ty na palubce ??? ty přece nezvonějBrainman píše:nesnasim budiky

Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4,    Yamaha Majesty 125

Re: zvukova signalizacia pasu, svetiel
A rozsvicí se ti stropní světýlko když otevřeš dveře jestli né tak je to ve spínači dveří a jestli ano tak je to asi v tom gonguRecber píše:Ahojte prestala mi pipat zvukova signalizacia pasu a svetiel vie my niekto poradit kde by mohla byt chyba??

Daewoo Matiz I CD LPG
  Daewoo Matiz I CD LPG