Palikx s Petrmem mi stříkli do ventilace nějakou desinfekci, která hezky voněla a zdálo se, že to funguje..........bohužel jen asi hodinu puštěnýho větráku

Podařilo se vám to někomu upokojivě vyřešit ?

Moderátor: Blue Lanos

No já věděl že ty mi poradíšAkri píše:Nepodarilo a dela mi to takyv zime jak je pusteny topeni, tak uz je to v pohode, to by me taky zajimalo, ale nasel jsem dalsi variantu a je to ta, ze mam otevreny okno a ventilatorek nepoustim
 Od tebe jsem ještě čekal variantu B, že mám ty průduchy do kabiny zalepit lepící páskou a smrad bude pryč
  Od tebe jsem ještě čekal variantu B, že mám ty průduchy do kabiny zalepit lepící páskou a smrad bude pryč  
Výjimečně souhlasím s AkrimAkri píše:ale tohle neni smrad z klimy, jen z toho ventilatoru, bez pustene klimy, kdyz bezi klima, nesmrdi to
 Přesně tak, nevím jestli tam nějaká plíseň je, ale každopádně cítit to je jen při ventilátoru bez klimy když nasává teplej vzduch z venku
  Přesně tak, nevím jestli tam nějaká plíseň je, ale každopádně cítit to je jen při ventilátoru bez klimy když nasává teplej vzduch z venku  

Mne to cistil manik taky sprejem, nevonel, naprosto bez zapachu, nebo vune, nebyl jsem u toho, tak podrobnosti nevim, ale ten sprej stoji asi 400kc a pri aplikaci je treba asi pulky , takze druha zbyde na priste.Mareman píše:Řek bych že pár dní uplynulo a odpověď od fundovanýho odborníka furt nikdeAkri píše:Blue mi to uz vysvetlil, behem par dnu tu bude odpoved od fundovaneho odbornika pres klimatizaceUž bych potřeboval tu ventilaci nějak vyčistit

AKRI - (byl) Muž z Ria !
AKRI - (byl) Muž z Ria !   AVEOtici všech zemí, spojte se
 AVEOtici všech zemí, spojte se 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |