nevíte někdo kde je ňáké čidlo nebo něco ktéré signalizuje otevřený kufr?Minulý týden mi začala svítit kontrolka, že je pořád otevřený, včera zhasla a dnes ráno jedu do práce a zas na mě svítí. Kufr je přitom zavřený což sem náležitě zkontroloval až na mě sousedka koukala jako bych se zbláznil.
 Nevíte někdo jak to vyřešit,nechce se mi s tim do servisu aby se mi nevysmáli, mlátil sem z kufrem a nic, stále svítí. Je to špatný i proto, že nefunguje ani alarm když svítí ta kontrolka což sem vyzkoušel taky.
 Nevíte někdo jak to vyřešit,nechce se mi s tim do servisu aby se mi nevysmáli, mlátil sem z kufrem a nic, stále svítí. Je to špatný i proto, že nefunguje ani alarm když svítí ta kontrolka což sem vyzkoušel taky.

U HB není osvětlení kufru ??
 U HB není osvětlení kufru ?? Z jedný strany je to osvětlený, to světlo je na pravé straně v tom plastu pod reprákem. Takže stačí odšroubovat ten černej plast dole jak je to pérko a tam asi bude nákej blbej kontakt předpokládam..
 Z jedný strany je to osvětlený, to světlo je na pravé straně v tom plastu pod reprákem. Takže stačí odšroubovat ten černej plast dole jak je to pérko a tam asi bude nákej blbej kontakt předpokládam..