Jak dopadne Nexie při nárazu v 50 km/h (foto)
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
pred par rokmi som si o nexii myslel ake je to bezpecne auto - dlhy predok, velky kufor vzadu (sedan). Po tom co sa pri ziline stala buracka nexia - fabia a nexii zahynuli ludia (ten vo fabii bol iba zraneny) som pri jazde nexiou opatrnejsii. Holt koncepcia kadett je z 80-tych rokov.
Peugeot 307 Break, 1,6, 110k
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
No já vás trochu uklidním, samozřejmě to vypadá blbě, auta mají asi opravdu měkčí zadek a hlavně když se do kufru podíváte je tam pouze podlaha a pár plechů. Jinak měl jsem Pontiac Le Mans (Racer) a když mi kámoš rovnal přední šavle co na nich visí motor, tak u toho nadával, že je to tvrdý jako prase!!! Jo to prej jednou vytahoval šavle vpředu u Fiata a tak tahal kecal a rázem byl Fiat o 10 cm delší

Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
-
Návštěvník
No podla mna je to dost realne.Skuste sa zamysliet.Je rozdiel ked do vas vrazi auto alebo nakladak v 50km/h rychlosti ved ma vecsiu kineticku energiu taky nakladak.A za dalsie je mozne ze ta nexia stala a mala zabrzdene to tiez dost spravi.A samozrejme zadok auta je vzdy slaby.Ja som to raz napalil mojou nexiou do felicie mne sa nic nestalo naraznik to krasne odtlmil a on musel ist do servisu si to hydraulikou dat narovnat lebo cely zadok mal natlaceny dnu a to bol naraz pri 10km/h. 
Ony ty silnější sloupky asi nějakej význam mít musí. Když to převalíš přes střechu, tak to určitě mnohem víc vydrží. Starší auta jsou na tom s bezpečností mnohem hůř.Radmont píše:ale aj tak musi byt niekde rozdiel pri autach ako je nexia ktore ma jednu hviezdicku a povedzme citroen c5 ktory ma 5*. Inac ked si vsimnete nove auta (po roku 2000), tak maju omnoho hrubsie stlpiky na karoserii.
Všimněte si reklam teď, výrobci hrajou hlavně na bezpečnost a na bezporuchovost. To jsou dva hlavní motivy reklam a vlastně celkem oprávněně. Nikdo se nechce v autě nechat pohřbít a kolikrát ne ani vlastní vinou.
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
jo to zase jo, taky jsem v necem podobnem sedel a malem mi to urvalo hlavuIvan píše:Pánové, taky si myslím, že je to reálné. Na Autosalonu byl takový vláček, do kterého jste si sedli, připoutali se a on narazil do překážky ve 30 km/hod a byla to šlupka jako kráva!
AKRI - (byl) Muž z Ria !