A jak se rika, co nechces mit, to puc, tak uz mam pochroumanej naraznik od nejaky koule. Je tam pekna dira....
Zahrádka levneji?
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Zahrádka levneji?
Ve čtvrtek sem se byl zeptat na zahrádku a je teda k dispozici ale za krásných 2500,-. Zlatá Felicie (co se týče cen zahrádky). Nevite o necem levnejsím?
A jak se rika, co nechces mit, to puc, tak uz mam pochroumanej naraznik od nejaky koule. Je tam pekna dira....
Daewoo Nubira I 97 2.0 16V sedan , 2-litru zdar !!!
- Reklama
Kite, ty máš krátkou, nebo sedan? Totiž já na kombajna použiju jakékoli příčníky a ty jsou tak od 800,- Kdysi na Pontiac Le Mans jsem si upravil obyčejnou zahrádku jako na Opla. Trochu jsem ji ořezal a fungovalo to OK.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
No a to je vlastne skoro ta sama co na nexii, bo Pontiac... byl jeji predchudce
Ja ji kupoval pred 2 lety asi za 1000kc na http://www.autodilykrc.cz
Ja ji kupoval pred 2 lety asi za 1000kc na http://www.autodilykrc.cz
[/quote]
Kombinovany vuz
[/quote]
Hele Brainmane, že ses na Strahofě nepochlubil, že máš Nubiru něčím šmrnclou
Myslel jsem, že je čistokrevná a ne nějaká pouliční směs

Přijedeš dnes na kafe na svým oři??? Nezapomeň si vzít teplý prádlo!
Kombinovany vuz
Hele Brainmane, že ses na Strahofě nepochlubil, že máš Nubiru něčím šmrnclou
Přijedeš dnes na kafe na svým oři??? Nezapomeň si vzít teplý prádlo!
Jo a eště si zapoměl, ty prášile, na ten rybníček, ten u kterýho když je dobrá viditelnost vidíš na protější břehBrainman píše:Hospodu nema, ma hotel. A ja mam noveho kone. Cas od casu si zajedu k Richardovi domu na kafe. On ma pred domem rozsahle pastviny, tak se kochame. Jo a jeste ma slouziciho co nam pripravuje kavu.
Daewoo Matiz I CD LPG