Tak dnes rano jsem byl u plynaru a tam po diagnostice a znovu serizeni konstatovali, ze je vse v naprostem poradku a ze ani nic nebylo treba prenastavovat, jen pry pro klid, netrvalo to dele nez 35 minut a vse je ok, jen ten CHECK se obcas proste po prepnuti z LPG do benzinu prepne, mechanik rikal, ze to pry u tohohle typu aut a s tim mym systemem muze delat a ze se o zadnou chybu nejedna, ono je fakt, ze ten CHECK hned po pridani plynu zhasne a nic se nedeje, podotykam, ze to jezdi bez sebemensiho problemu a zadne problemy s jizdou nebyly ani predtim, proste nadherne plynule, jen tohle.
Sam nevim proc to tam vznika, ale asi se jedna o nejaky signal vyslany do lambdy po tom prepnuti, kdy je tam jeste zbytek plynu a uz se to misi s benzinem.
Tak nevim, jestli to mam nejak resit dal, nebo to zasviceni Checku par vterin opravdu nevadi

AVEOtici všech zemí, spojte se
 AVEOtici všech zemí, spojte se 

To urcite pomoze lebo aj ked mi nieco niekde buchoce staci si dostatocne zosilit radio a je poprobleme ako mavnutim carveho prutu
  To urcite pomoze lebo aj ked mi nieco niekde buchoce staci si dostatocne zosilit radio a je poprobleme ako mavnutim carveho prutu