Ale asi takto Felda má najradšej Brisk Silver ale nepohrdne ani 3 kontaktom takže já mám vo svojej NGK a som nadmieru spokojný
 Ale asi takto Felda má najradšej Brisk Silver ale nepohrdne ani 3 kontaktom takže já mám vo svojej NGK a som nadmieru spokojný 
Moderátor: Blue Lanos

, ale ze zkušeností s plynovou Feldou jen tolik: Používat standartní svíčky předepsané výrobcem a je vše OK. Samo jsem zkoušel i svíčky pro LPG (silver) ale žádný rozdíl jsem nepoznal. Dokonce teď asi 30000 km používá syn v tý Feldě svíčky Brisk DOR 15LGS a nemá žádný problém a startuje rovnou na plyn i při teplotách pod nulou. Standartní svíčky by se u LPG měly měnit tak po 10000 km.
  , ale ze zkušeností s plynovou Feldou jen tolik: Používat standartní svíčky předepsané výrobcem a je vše OK. Samo jsem zkoušel i svíčky pro LPG (silver) ale žádný rozdíl jsem nepoznal. Dokonce teď asi 30000 km používá syn v tý Feldě svíčky Brisk DOR 15LGS a nemá žádný problém a startuje rovnou na plyn i při teplotách pod nulou. Standartní svíčky by se u LPG měly měnit tak po 10000 km.

Všechny co jsem zmiňoval jsou jedno elektrodové.Laco71 píše: Viac elektrodove sviečky nejak nedavajú zmysel,pretože v jednom okamihu je tam len jedna iskra
elektrina prechádza vždy tou cestou kde ma najmenší odpor
No když se budeme držet této teze, pak do toho auta patří především benzín a ne nějaký výrobcem nenamontovaný plynxidex píše:Pokud je auto v poradku a plynova soustava take, pak do toho auta patri to, co tam ma byt.

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |