tak nejako dostať peniaze a spraviť si to po svojom
  tak nejako dostať peniaze a spraviť si to po svojom   ..tiež prajem hodne zdaru
 ..tiež prajem hodne zdaruModerátoři: Blue Lanos, pejee

tak nejako dostať peniaze a spraviť si to po svojom
  tak nejako dostať peniaze a spraviť si to po svojom   ..tiež prajem hodne zdaru
 ..tiež prajem hodne zdaru 
   Čím skôr to daj do poriadku
  Čím skôr to daj do poriadku  

Mně teda víc překvapilo, že včera to popřeli:Scorpion.11 píše:Překvapil mě tento článek a vůbec jsem to netušil, takže opět změna http://www.novinky.cz/domaci/402976-mot ... vesty.html

,ale kiež by sa nič horšie nestalo, to sa dalo čakať, trošku som aj k jej predčasnej smrti prispel ja, keď bol Veľrybákom 2x ťahaný môj niekdajši šunkovec,mám cca 105 tis. km a už pri akcelerácii na vyšších stupňoch ručička otáčkomera poskakuje ako kedysi indikátor nahrávania na starom kotúčaku Tesla B45.
 ,ale kiež by sa nič horšie nestalo, to sa dalo čakať, trošku som aj k jej predčasnej smrti prispel ja, keď bol Veľrybákom 2x ťahaný môj niekdajši šunkovec,mám cca 105 tis. km a už pri akcelerácii na vyšších stupňoch ručička otáčkomera poskakuje ako kedysi indikátor nahrávania na starom kotúčaku Tesla B45. 
 | Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |