,
,je mi 20 a zdědil jsem naše staré auto, které je v rodině takřka 17let. Je to první auto, na které si pamatuju, takže k němu mám silnou citovou vazbu
 . Posledních několik měsíců jen stálo, jelikož sem neměl možnost a prostředky na to, abych se o něj staral. Bohužel to nebyla zrovna krátká doba, ale i přesto chytlo napoprvé a brblá si jak za mlada
. Posledních několik měsíců jen stálo, jelikož sem neměl možnost a prostředky na to, abych se o něj staral. Bohužel to nebyla zrovna krátká doba, ale i přesto chytlo napoprvé a brblá si jak za mlada  . Nevím sice proč, ale nikdo z rodiny neměl potřebu se o něj starat a piplat ho jako miláčka, což se na něm taky na pár místech podepsalo. Ovšem já takový nejsem a to auto miluju
. Nevím sice proč, ale nikdo z rodiny neměl potřebu se o něj starat a piplat ho jako miláčka, což se na něm taky na pár místech podepsalo. Ovšem já takový nejsem a to auto miluju  ,takže nynější plán je dát autíčko do pořádku.
 ,takže nynější plán je dát autíčko do pořádku.Jsem student, takže financí není moc ,ale pujde to. Zase do toho nechci narvat desítky tisíc, protože přiznejme si...víme co. Budu rád, když se v něm budu nějaký ten rok ještě vozit
 . Budu sem dávat fotky co vše se změnilo a opravilo , ale vhledem k možnostem to nebude asi žádný boom
. Budu sem dávat fotky co vše se změnilo a opravilo , ale vhledem k možnostem to nebude asi žádný boom 

Ale ještě to není definitvní rozhodnutí. Přece jen uvažuju o všech variantách
  Ale ještě to není definitvní rozhodnutí. Přece jen uvažuju o všech variantách   . Narazil sem i na web kde měli asi 6 odstínů červené folie, ale nemohl sem rozhodnout, která by byla nejpodobnější. Mám z toho hlavu jak balon někdy
 . Narazil sem i na web kde měli asi 6 odstínů červené folie, ale nemohl sem rozhodnout, která by byla nejpodobnější. Mám z toho hlavu jak balon někdy