Mozno to uz aj nepresne ukazuje....
   Mozno to uz aj nepresne ukazuje....Chcem sa spytat ci ste sa petrovci, palixovci uz stretli s podobnym problem a ci by nebolo lepsie radsej rozobrat tie budiky?? Len sa toho trocha bojim to cele rozdelavat????!!!!

Moderátor: Blue Lanos

Neco takovyho mi tachometr na Lanosu obcas delal taky, nekolikrat se i stalo, ze prestal pocitat ujete km. Ptal sem se co s tim a bylo mi receno, ze mam pockat, az odejde definitivne a pak vymenit.Blue Lanos píše:uz asi dva roky pocujem ako "cvrlika" tachometer. Pytal som sa na to raz v servise a povedali, ze bude treba vymenit cely "budik", ze sa asi zodralo jedno ozubene koliesko a to zrejme sposobuje tie zvuky. A casom ze to prestane ukazovat km
Chcem sa spytat ci ste sa petrovci, palixovci uz stretli s podobnym problem a ci by nebolo lepsie radsej rozobrat tie budiky?? Len sa toho trocha bojim to cele rozdelavat????!!!!

UPLNE TO ISTE mi povedali aj u nas, ze mam pockat az prestane ratat
 UPLNE TO ISTE mi povedali aj u nas, ze mam pockat az prestane ratat  Ale uz ma to se*e lebo neviem kedy pocita a kedy nie...
 Ale uz ma to se*e lebo neviem kedy pocita a kedy nie...
Taky me to docela stvaloBlue Lanos píše:Pavle to neni mozne!!

UPLNE TO ISTE mi povedali aj u nas, ze mam pockat az prestane ratat
Ale uz ma to se*e lebo neviem kedy pocita a kedy nie...
 , nastesti se mi stalo za celou dobu jen 3x, ze to na par desitek km prestalo pocitat. Ale i tak je to neprijemny, obzvlast, kdyz si clovek zvykne jezdit pro palivo (at uz benzin nebo LPG) podle ujetych kilometru.
, nastesti se mi stalo za celou dobu jen 3x, ze to na par desitek km prestalo pocitat. Ale i tak je to neprijemny, obzvlast, kdyz si clovek zvykne jezdit pro palivo (at uz benzin nebo LPG) podle ujetych kilometru. 
   Skusim zist co to stoji lebo ma to hneva, ked nemam pustene radio
  Skusim zist co to stoji lebo ma to hneva, ked nemam pustene radio 

a furt to lupoce novy stoji 2800sk len ten budik no nech ich che po****
  a furt to lupoce novy stoji 2800sk len ten budik no nech ich che po**** 

Ja su ti vdecnej
  Ja su ti vdecnej  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |