Ale doma radšej neskúšať

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Inak, piloti ešte celkom lietať nezabudli, sadalo sa celkom slušne, aj napriek turbulenciám
  Inak, piloti ešte celkom lietať nezabudli, sadalo sa celkom slušne, aj napriek turbulenciám 

Ja som tiež jeden z nich. Ak sa podarí zohnať financie tak určite by som chcel byť komerčný pilot ale to možno tak o 5-6 rokov.
 Ja som tiež jeden z nich. Ak sa podarí zohnať financie tak určite by som chcel byť komerčný pilot ale to možno tak o 5-6 rokov.

teda ak si spominam nalavo bol stevec az potom ja. Vtedy to bol rok co som bol na ivau takze tam nejsom dlho a uz ani nelietam takze ma nemas odkial poznat mozno z fora, ale tam tiez moc nechodim uz.
 teda ak si spominam nalavo bol stevec az potom ja. Vtedy to bol rok co som bol na ivau takze tam nejsom dlho a uz ani nelietam takze ma nemas odkial poznat mozno z fora, ale tam tiez moc nechodim uz.
 ) a to je podstatne.
) a to je podstatne.
Dnes som po dlhej dobe pridal niečo na fórum možno že by si sa aj vedel vyjadriť tak bež pozrieť ak budeš mať čas (jedná sa o VR a sim)xwing píše:No nic, stejne netusim
Hlavne ze mame spolocne zaujmy (lietanie a chevy) a to je podstatne.

ZávidímTIBI77 píše:Zajtra:Monterrey-Mexico Sity-Amsterdam-Vieden!
A konecne doma

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |