"custom1" no tak šetři s body, aby jsi mohl na sraz vůbec dojet

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas .  Ne ze by mne nebavily, ale doma to svoji drahe polovicce vykladat nebudu.
 .  Ne ze by mne nebavily, ale doma to svoji drahe polovicce vykladat nebudu.   Kazdy jsme nejaky a mame svoje sny. Jenze jen malokdo je dokaze realizovat. Problem je jen a jen ve vlastni hlave. Nikde jinde.
 Kazdy jsme nejaky a mame svoje sny. Jenze jen malokdo je dokaze realizovat. Problem je jen a jen ve vlastni hlave. Nikde jinde. 

custom1 píše:Hlavně, aby vyšlo počasí
Pršelo vám někdy, nebo jste vždy měli štěstí na hezké počasí?

Dobré vědět, zařídíme se podle toho...KiaraStanley píše:custom1 píše:Hlavně, aby vyšlo počasí
Pršelo vám někdy, nebo jste vždy měli štěstí na hezké počasí?
Já byl na Olšovci před třemi lety s jiným clubem a celý víkend chcalo a chcalo, do toho zima jak v ruským filmu. Děs běs. A to bylo v červnu.
Ale poučení pro příště, nabalit pořádně teplý oblečení. Klepání kosy celou noc v chatce nebo večer v tom přístřešku nebylo fakt nic moc.

Dokonce i v ty Praze uz par dni po ranu zase snezi, tak to mne moc netesi. Zima sice nebyla zadna, ale uz chci teplo a slunicko. Ten smog a permanentne zatazeno neni taky nic moc.
  Dokonce i v ty Praze uz par dni po ranu zase snezi, tak to mne moc netesi. Zima sice nebyla zadna, ale uz chci teplo a slunicko. Ten smog a permanentne zatazeno neni taky nic moc.  
 je zabezpečené polojasné až slnečné počasie s teplotou do 22C v noci slabi dážd, a cez den krásne slnecno. nočná teplota od 6 do 10 C.
 je zabezpečené polojasné až slnečné počasie s teplotou do 22C v noci slabi dážd, a cez den krásne slnecno. nočná teplota od 6 do 10 C.
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas Ale do kvetna daleko a mezitim se to jeste dvacetkrat zmeni.
  Ale do kvetna daleko a mezitim se to jeste dvacetkrat zmeni. Je, ale pravda, že počasí na srazu je pěkné a další víkendy se už ochladí a proprší
  Je, ale pravda, že počasí na srazu je pěkné a další víkendy se už ochladí a proprší   

ak si zamestnaný v práci a vieš čo máš robiť, nepotrebuješ sa baviť s nadriadeným, čo máš robiť, lebo to urobíš skôr ako keby ťa mal niekto naponebúť ... ak nie, tak to flákaš.KiaraStanley píše:Nejde o panikareni, ale je potreba si uvedomit, ze se dost blbe planuje, kdyz lidi nekomunikuji a neni dopredu s kym pocitat. Kdyz se v praci nebudete bavit se svym nadrizenym a budete si delat, co chcete, tak s vami taky pomerne brzy zatoci. Tak se k tomu laskave zkuste postavit stejne. Ani mne se uz moc nechce tahnout 250km daleko na sraz, na ktery je tady prihlasenych pet lidi.

Pocetne vas bude urcite vic, protoze majitele amerik jezdi obvykle po jinych srazech. Vykony mame mnohem vetsi, to je jasny vzhledem k objemum nasich motoru, ale ono je to fakt hlavne o tom zivotnim stylu a radosti z jezdeni. Proto tahle auta mame.[/quote]
  Pocetne vas bude urcite vic, protoze majitele amerik jezdi obvykle po jinych srazech. Vykony mame mnohem vetsi, to je jasny vzhledem k objemum nasich motoru, ale ono je to fakt hlavne o tom zivotnim stylu a radosti z jezdeni. Proto tahle auta mame.[/quote] 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |