Takhle dost často dělali přípojky plnění v Německu, ne?_Mailo_ píše:Asi 30 centimetrov od benzínovej nádrže smerom k zadnému svetluTiež som bol prekvapený, ale plyn je tam od výroby
Ty máš normální italskou?
Moderátor: Blue Lanos
Takhle dost často dělali přípojky plnění v Německu, ne?_Mailo_ píše:Asi 30 centimetrov od benzínovej nádrže smerom k zadnému svetluTiež som bol prekvapený, ale plyn je tam od výroby
Dnes som sa kukal do manuálu. Áno, je tam nemecká prípojka montovaná kdesi pri Berlíne. Auto je dovezené z DE v roku 2012, takže to má takto zázračne. Zase som zabudol značku, ale je to niečo ako Kovaltprcek1 píše:Takhle dost často dělali přípojky plnění v Německu, ne?_Mailo_ píše:Asi 30 centimetrov od benzínovej nádrže smerom k zadnému svetluTiež som bol prekvapený, ale plyn je tam od výroby

Tak to jo, i ten špunt vypadá jako belgická přípojka. Značka je vidět na tý fotce LPG ŘJ - něco polskýho, to by tu snad mohlo být servisovatelný._Mailo_ píše:Dnes som sa kukal do manuálu. Áno, je tam nemecká prípojka montovaná kdesi pri Berlíne. Auto je dovezené z DE v roku 2012, takže to má takto zázračne. Zase som zabudol značku, ale je to niečo ako Kovaltprcek1 píše:Takhle dost často dělali přípojky plnění v Německu, ne?_Mailo_ píše:Asi 30 centimetrov od benzínovej nádrže smerom k zadnému svetluTiež som bol prekvapený, ale plyn je tam od výroby

Takže prehlásenie sa nekonalo, iba cesta do servisu
  Takže prehlásenie sa nekonalo, iba cesta do servisu  

Musí byť chytený aj alternátor podľa mňa..
 Musí byť chytený aj alternátor podľa mňa.. Karma je karma
 Karma je karma  
 Je to kvalitný plyn, ale servis na SK nieje, iba v CZ. Platnosť LPG nádrže mi končí za 1 mesiac, takže mám čo zháňať
  Je to kvalitný plyn, ale servis na SK nieje, iba v CZ. Platnosť LPG nádrže mi končí za 1 mesiac, takže mám čo zháňať  
 Vnútri je to brutálne počuť, vonku po rozhúpaní auta ani náznak.
 Vnútri je to brutálne počuť, vonku po rozhúpaní auta ani náznak.  Neviem si pomôcť, ale mám pocit, že Evanda je technicky slabšia, ako Lega. Prideľujem to len pani majiteľke predomnou.
  Neviem si pomôcť, ale mám pocit, že Evanda je technicky slabšia, ako Lega. Prideľujem to len pani majiteľke predomnou. Asi to plusko z kapoty strhnem a hodím tam Daewoo znaky. Ja mám pocit, že do Holanska predávali tie najväčšie šupky, čo urobili a to je rok 2005 !
  Asi to plusko z kapoty strhnem a hodím tam Daewoo znaky. Ja mám pocit, že do Holanska predávali tie najväčšie šupky, čo urobili a to je rok 2005 !

Pri snahe pridať plyn to začne drhnúť a nakoniec to aj tak skape. Za studena ráno to nerobí...
 Pri snahe pridať plyn to začne drhnúť a nakoniec to aj tak skape. Za studena ráno to nerobí...  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |