Ještě ne, jsem říkal, že venku mrzne a nerad bych ten plast zlomilHanzy píše:Už?

Moderátor: Blue Lanos
Ještě ne, jsem říkal, že venku mrzne a nerad bych ten plast zlomilHanzy píše:Už?

Hele, tak užHanzy píše:Už?
 Ale musím říct, že ten systém, že s emusí vyndat celé světlo je pěkně na palici. Pak jsem tam to světlo zpátky lícoval podle blatníku, tak snad to sedí a nebude to svítít do oblak.
  Ale musím říct, že ten systém, že s emusí vyndat celé světlo je pěkně na palici. Pak jsem tam to světlo zpátky lícoval podle blatníku, tak snad to sedí a nebude to svítít do oblak. Zkoušel jsem se tam dostal, ale nedostal jsme se na něj a ani nešel ničím postrčit, tak tam zůstal. No snad nevyskočí do motoru, musí vydržet cca rok do výměny oleje, to ho v servisu snad vyndat, pokud do té doby nevypadne
  Zkoušel jsem se tam dostal, ale nedostal jsme se na něj a ani nešel ničím postrčit, tak tam zůstal. No snad nevyskočí do motoru, musí vydržet cca rok do výměny oleje, to ho v servisu snad vyndat, pokud do té doby nevypadne  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |