Jak jste na tom vy pánové?
 Jak jste na tom vy pánové?Díky za info.
Moderátor: Blue Lanos

No jo, ale to změníš jen výšku pneumatiky, šířka ti zůstává stejná. To si jezdíš jak král pakHonzaKLE píše:Mám sice novější Captivu r.v. 2012 ale léto jezdím na 235/50/R19, zimu na 235/60/R17.
Zimáky jsou logicky "bačkory", auto je měkčí, vláčnější, pohodlnější.

Pak možná, že volant jde ještě lehčeji, ale ten šel lehce už předtím, takže celkově asi řeknu, že žádnou změnu jsem nepocítil
 Pak možná, že volant jde ještě lehčeji, ale ten šel lehce už předtím, takže celkově asi řeknu, že žádnou změnu jsem nepocítil 
 kola dělají auto stará pravda
 kola dělají auto stará pravda  

Tak ono to asi fakt nepoznáš, když s tím nějak nejsi zvyklej závodit. Máme to jako rodinně auto, takže děti, pohodička, žádné závody po Praze
 Tak ono to asi fakt nepoznáš, když s tím nějak nejsi zvyklej závodit. Máme to jako rodinně auto, takže děti, pohodička, žádné závody po Praze  navíc ho máme teprve dva měsíce, tak možná až zase přezuju na léto, tak to poznám, zatím nic
 navíc ho máme teprve dva měsíce, tak možná až zase přezuju na léto, tak to poznám, zatím nic  A t ypoklice na to celkem sednou, jen na ně ještě musím sehnat kulatý znaky Chevrolet
 A t ypoklice na to celkem sednou, jen na ně ještě musím sehnat kulatý znaky Chevrolet 

Na hory nejezdíme a v té Praze bohatě stačí ta čtyřkolka s těma letníma co tam jsou
 Na hory nejezdíme a v té Praze bohatě stačí ta čtyřkolka s těma letníma co tam jsou  Ale abychon meporušovali zákony, tak se tam dalo něco na zimu
 Ale abychon meporušovali zákony, tak se tam dalo něco na zimu  

Myslím, že loni jsem se v Praze sněhu snad ani nedočkal, možná jen na pár dní. To ještě bylo s Octávkou. Zimáky mám vždycky, to je jasný, jen mi to přijde ve městě u těch velkých čtyřkolek co se sotva rozjedou dost zbytečný
 Myslím, že loni jsem se v Praze sněhu snad ani nedočkal, možná jen na pár dní. To ještě bylo s Octávkou. Zimáky mám vždycky, to je jasný, jen mi to přijde ve městě u těch velkých čtyřkolek co se sotva rozjedou dost zbytečný   Ale uvidím, jak se to bude chovat na sněhu a náledí, automat si asi užije svoje
  Ale uvidím, jak se to bude chovat na sněhu a náledí, automat si asi užije svoje   Už jsem koukal na Ebay a koupím středové znáčky na poklice. Sada čtyř vyjde na cca 400 kilča a bude to až z Číny. U nás jsem to nikde nenašel. Nalepím je an ty noname poklice a budou jak origoš. Jsem zvědavej, za jak dlouho mi je na parkovšti ukradnou
  Už jsem koukal na Ebay a koupím středové znáčky na poklice. Sada čtyř vyjde na cca 400 kilča a bude to až z Číny. U nás jsem to nikde nenašel. Nalepím je an ty noname poklice a budou jak origoš. Jsem zvědavej, za jak dlouho mi je na parkovšti ukradnou  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |