) a motor len tak pradie
 ) a motor len tak pradie   eď je studený vydáva všakovaké zvuky, ale po zahriatí je tichší než na 1.2 HTP Fabií.
 eď je studený vydáva všakovaké zvuky, ale po zahriatí je tichší než na 1.2 HTP Fabií.Moderátor: Blue Lanos
 ) a motor len tak pradie
 ) a motor len tak pradie   eď je studený vydáva všakovaké zvuky, ale po zahriatí je tichší než na 1.2 HTP Fabií.
 eď je studený vydáva všakovaké zvuky, ale po zahriatí je tichší než na 1.2 HTP Fabií.Vypadá docela pěkně jestli to je ta co máš v avataru, dej pár fotek_Mailo_ píše:Moja včera akurát prekročila 275 000 km (podľa tachometra 235t, predošlý majiteľ stočil 40t) a motor len tak pradie
eď je studený vydáva všakovaké zvuky, ale po zahriatí je tichší než na 1.2 HTP Fabií.

Na tejto fotke je vidieť trošku obité rohy spätného, fotky som fotil hneď po kúpe auta, teraz je to už samozrejme zatreté
Na tejto fotke je vidieť trošku obité rohy spätného, fotky som fotil hneď po kúpe auta, teraz je to už samozrejme zatreté   Do predošlého majiteľa niekto buchol, tak sa s tým výrazne nesral, čo trošku spatí jeden bok, ale je to videiť iba na slnku..
Do predošlého majiteľa niekto buchol, tak sa s tým výrazne nesral, čo trošku spatí jeden bok, ale je to videiť iba na slnku..

Leganza je životní styl a stále když někoho svezu , tak nevěří že je to rok 1999
  Leganza je životní styl a stále když někoho svezu , tak nevěří že je to rok 1999  

Takisto aj kufor a v kastlíku mám dve červené LED (s farbou kasne).
  Takisto aj kufor a v kastlíku mám dve červené LED (s farbou kasne).

Regulace sklonu a podsvícení už taky je vyměněno
  Regulace sklonu a podsvícení už taky je vyměněno   
 Jsme na tom podobněconpet píše:Pěkná , už nás je málo , Legy vymírají , tak se o ně musíme pořádně starat , já se snažím mít na svý všechno pouze originál , žádnej tuningLeganza je životní styl a stále když někoho svezu , tak nevěří že je to rok 1999
 , taky žádný tuzing (jen to rádio, protože to originální se mi zdálo až moc retro a navíc s kazeťákem a zabírá pro mě praktickou přihrádku). Jinak bych to neviděl tak černě, Evandy nebo Epicy jsou ještě větší "exoti" (třeba nedávno jsem tady viděl diskuzi, že se nedá sehnat ani výfuk, že si ho musejí skládat a dodělávat sami z toho z Leganzy a Tacumy).
, taky žádný tuzing (jen to rádio, protože to originální se mi zdálo až moc retro a navíc s kazeťákem a zabírá pro mě praktickou přihrádku). Jinak bych to neviděl tak černě, Evandy nebo Epicy jsou ještě větší "exoti" (třeba nedávno jsem tady viděl diskuzi, že se nedá sehnat ani výfuk, že si ho musejí skládat a dodělávat sami z toho z Leganzy a Tacumy).

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |