Ada zabudla podotknut ze najazdi od 8 do 10tis. KM rocne
 Kratke aj dlhsie trate.
 Kratke aj dlhsie trate.Tak teraz dajte tip ci Orlando alebo Verso?
A ci sa jej tam oplati dat LPG?
Ale podla mna sa Ade paci Orlando.Preto si o nom tolko zistuje

Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
 Kratke aj dlhsie trate.
 Kratke aj dlhsie trate.

jste úžasní.. jednomu jste fakt mopomohli. Ale opravdu a bez nadsázky.  Za pár chvil mě čeká výslech u aAA, cítím sejako bych šla k matuře ale už se tolik aspoň netřesu
 jste úžasní.. jednomu jste fakt mopomohli. Ale opravdu a bez nadsázky.  Za pár chvil mě čeká výslech u aAA, cítím sejako bych šla k matuře ale už se tolik aspoň netřesu  Jestli to bude u aaa probíhat tak jak čekám a tak jak jste mě informovali tak nevím teda.
 Jestli to bude u aaa probíhat tak jak čekám a tak jak jste mě informovali tak nevím teda. )
) )) ne na obsah.
)) ne na obsah.
porovnal som pár vybraných dielov z autokelly pre orlando a verso (bola tam len 1.33.). porovnanie nie je celkom možné, ale na ukážku stačiÁda píše:koukám na náhradní díly v auto kelly a příjdou mi docela normální...
http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJ ... fX3gG8ZRF9
filtry
Áda píše:Ahojtejste úžasní.. jednomu jste fakt mopomohli. Ale opravdu a bez nadsázky. Za pár chvil mě čeká výslech u aAA, cítím sejako bych šla k matuře ale už se tolik aspoň netřesu
Jestli to bude u aaa probíhat tak jak čekám a tak jak jste mě informovali tak nevím teda.
Asi vás nepotěším ale už mám i na rozhodování aut více...já bych chtěla Orla , máma se mě snaží do Toyoty...a včera jsem ještě našla dva skvělý vozy
http://www.sauto.cz/osobni/detail/citro ... oFrom=list PANORAMATICKÁ STŘECHA!!!!)
není od AAA
http://www.sauto.cz/osobni/detail/peuge ... oFrom=list
neni od AAA
Hdi jsou prý výborný motory co vydrží všechno a v1.6 to zase až tak slabý není ( mě se zdá že je, ale mám prý koukat na tohle 82 kW (111 koní))) ne na obsah.
pak je tam někde i 2.0 což by už jelo rychleji ale proboha jsem ženská zafiru s takovým odpichem 2.2 vlastně nepotřebuju
doufám že ze mě ještě moc nešílíte

Ale často dávám i věci za sedadla kvůli tomu že mají děti malé nožky. TAkže dokážu využít celý prostor perfektně, tady nedám na zem nic.
 Ale často dávám i věci za sedadla kvůli tomu že mají děti malé nožky. TAkže dokážu využít celý prostor perfektně, tady nedám na zem nic. )) Co mi řekli, že mou žádost mohou splnit když bude auto odpovídat tomu co jsem sdělila po telefonu, ano ...víme říkají to akždému jen aby dorazili a pak se to nějak udělá. Nicméně  já jsem s cenou neslevila. Oni se moc snažili ale nedohodli jsme se. Auto tedy zkusím prodat sama. Už jsem prodala takhle dvě auta tak se třetím nevidím problém, akorát bych to měla bez práce.
)) Co mi řekli, že mou žádost mohou splnit když bude auto odpovídat tomu co jsem sdělila po telefonu, ano ...víme říkají to akždému jen aby dorazili a pak se to nějak udělá. Nicméně  já jsem s cenou neslevila. Oni se moc snažili ale nedohodli jsme se. Auto tedy zkusím prodat sama. Už jsem prodala takhle dvě auta tak se třetím nevidím problém, akorát bych to měla bez práce.  Zkusím to.
 Zkusím to. 

)
)  někdo to tak má někdo ne, z toho vyplívá že tohle bude moje poslední auto na dlouhou dobu. Chci aby bylo nové nebo zajeté do 50 000..max.
 někdo to tak má někdo ne, z toho vyplívá že tohle bude moje poslední auto na dlouhou dobu. Chci aby bylo nové nebo zajeté do 50 000..max. )) někdy když to čtu je to k smíchu opravdu protože auta se vyvíjí stále lepším a lepším směrem a to že francouz jede jenom na krásu a na to vevnitř se vys...
)) někdy když to čtu je to k smíchu opravdu protože auta se vyvíjí stále lepším a lepším směrem a to že francouz jede jenom na krásu a na to vevnitř se vys...  tomu se nedá věřit.
 tomu se nedá věřit. TeĎ už ho tolik nepotrápím.
 TeĎ už ho tolik nepotrápím. Doufám že jsem vás s výběrem nezklamala. Sebe jsem totiž zklamat nechtěla
 Doufám že jsem vás s výběrem nezklamala. Sebe jsem totiž zklamat nechtěla  

), ale koupit auto po dvou letech (má aspoň prodlouženou tovární záruku převoditelnou na dalšího majitele?) s 50tis na hrbu mi přijde trošku velké riziko.
 ), ale koupit auto po dvou letech (má aspoň prodlouženou tovární záruku převoditelnou na dalšího majitele?) s 50tis na hrbu mi přijde trošku velké riziko.

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |