jsem tu dnes poprvé a ještě Orlanda nemám, ale přečetla jsem si od fanoušků z roku  2011  kdy se auto objevilo na trhu samozřejmě samé klady. Já vlastním Opela zafiru a už mi holka docela dosluhuje tak se koukám po nečem jiném a novějším. Opel je v nové verzi už na mě drahý a tak jsem pátrala po něčem obdobném a narazila na moc pěkného Orlanda. Chtěla bych se vás milovníků zeptat, jestli jste sním i po těch letech stále spokojení, přece jenom jsou to 4 roky.   Našla jsem na různých bazarech tyto auta tak levná kolem 350 000 v "plné palbě"  a najeto třeba do 20 000, vlastně úplně nová. (například z  tips cars) . Zdá se mi to nebo je na tom něco špatně ? CEna se mi zdá úplně úžasná jen nejsem žádný auto fanda abych to správně posoudila jestli se náhodou z nějakého důvodu těchto aut nezbavují lidé z důvodů např. že chevrolet už se pro evropu nedodává a podobně. Ráda bych věděla jak to vidíte vy
 jsem tu dnes poprvé a ještě Orlanda nemám, ale přečetla jsem si od fanoušků z roku  2011  kdy se auto objevilo na trhu samozřejmě samé klady. Já vlastním Opela zafiru a už mi holka docela dosluhuje tak se koukám po nečem jiném a novějším. Opel je v nové verzi už na mě drahý a tak jsem pátrala po něčem obdobném a narazila na moc pěkného Orlanda. Chtěla bych se vás milovníků zeptat, jestli jste sním i po těch letech stále spokojení, přece jenom jsou to 4 roky.   Našla jsem na různých bazarech tyto auta tak levná kolem 350 000 v "plné palbě"  a najeto třeba do 20 000, vlastně úplně nová. (například z  tips cars) . Zdá se mi to nebo je na tom něco špatně ? CEna se mi zdá úplně úžasná jen nejsem žádný auto fanda abych to správně posoudila jestli se náhodou z nějakého důvodu těchto aut nezbavují lidé z důvodů např. že chevrolet už se pro evropu nedodává a podobně. Ráda bych věděla jak to vidíte vy  moc děkuji za pomoc s výběrem a věřte, že když mě pár lidí pošoupne,  už nebudu váhat protože se mi auto hodně líbí. Šťastnou cestu za volantem přeje Áda
 moc děkuji za pomoc s výběrem a věřte, že když mě pár lidí pošoupne,  už nebudu váhat protože se mi auto hodně líbí. Šťastnou cestu za volantem přeje ÁdaOpel ZAfira 2.2