chcem sa vas opytat na radu.dnes sa mi stala taka vec ze som tankoval 14 litrov benzinu.spravil som 54 km a zmizlo mi tolko benzinu ze kontrolka ukazuje uz rezervu...je to nemozne aby mi zjedlo tolko paliva...neviete nahodou co to moze byt?
 chcem sa vas opytat na radu.dnes sa mi stala taka vec ze som tankoval 14 litrov benzinu.spravil som 54 km a zmizlo mi tolko benzinu ze kontrolka ukazuje uz rezervu...je to nemozne aby mi zjedlo tolko paliva...neviete nahodou co to moze byt?unik paliva chevrolet lacetti
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- 
				crazyboy1788
unik paliva chevrolet lacetti
Zdar vsetkym majitelom chevroletov  chcem sa vas opytat na radu.dnes sa mi stala taka vec ze som tankoval 14 litrov benzinu.spravil som 54 km a zmizlo mi tolko benzinu ze kontrolka ukazuje uz rezervu...je to nemozne aby mi zjedlo tolko paliva...neviete nahodou co to moze byt?
 chcem sa vas opytat na radu.dnes sa mi stala taka vec ze som tankoval 14 litrov benzinu.spravil som 54 km a zmizlo mi tolko benzinu ze kontrolka ukazuje uz rezervu...je to nemozne aby mi zjedlo tolko paliva...neviete nahodou co to moze byt?

chcem sa vas opytat na radu.dnes sa mi stala taka vec ze som tankoval 14 litrov benzinu.spravil som 54 km a zmizlo mi tolko benzinu ze kontrolka ukazuje uz rezervu...je to nemozne aby mi zjedlo tolko paliva...neviete nahodou co to moze byt?- Reklama
Re: unik paliva chevrolet lacetti
Skontroluj palivové potrubie, či nieje mokré, najlepšie pri naštartovanom motore,keď je pod tlakom a tesnosť všetkých spojov.Palivový filter, vstrekovaciu lištu. Ak to zle tesní môže to niekde slziť.

EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05

Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
- ChevyEpica
Pokud by benzin unikal tak to určitě budeš cítit. Podle mě, je na vině ta součástka, co je mezi volantem a sedačkou    

Ty hodnoty co uvádíš jsou cca 26l/100km a to se mi nezdá až tak moc, pokud člověk s autem jede jak ...

Ty hodnoty co uvádíš jsou cca 26l/100km a to se mi nezdá až tak moc, pokud člověk s autem jede jak ...
Chevrolet Epica 2.5 V6 + LPG Magic 3, r.v. 2006, automat, modrá metal., naj. 193 000 km
Dacia Sandero 1.4 +LPG Elpigas, r.v. 2010, modrá metal., naj. 77 000 km

Dacia Sandero 1.4 +LPG Elpigas, r.v. 2010, modrá metal., naj. 77 000 km
- 
				crazyboy1788
S autom chodim normalme ako clovek nie ako pubertak..chodim snim 90-100 km/h neverim ze by som bok kokot a spravil si taku spptrebu...do roboty som isiel a z takeho isteho mnozstva paliva som urobil ako som pisal 210 km...staci diagnostika?ukaze chybu?