během 2 týdnů už 3 problém

Moderátor: Blue Lanos

je riadne peknaa
 je riadne peknaa dali nám na výběr počkat na Aveo se spožděním 3 měsíce a ve špatné konfiguraci a nebo stornovat smlouvu a vzít peníze a nebo stornovat smlouvu a udělat novou na něco co tam mají, tak jsme si vzali toho Cruze který byl k odběru do týdne
 dali nám na výběr počkat na Aveo se spožděním 3 měsíce a ve špatné konfiguraci a nebo stornovat smlouvu a vzít peníze a nebo stornovat smlouvu a udělat novou na něco co tam mají, tak jsme si vzali toho Cruze který byl k odběru do týdne    
   a dokonce sami od sebe za způsobené nepříjemnosti nabídly náhradní vozidlo, tak aspoň něco
  a dokonce sami od sebe za způsobené nepříjemnosti nabídly náhradní vozidlo, tak aspoň něco   

navrhli to oni a bez říkání
 navrhli to oni a bez říkání   

děkuji
  děkuji   určitě napíši co tomu bylo
  určitě napíši co tomu bylo   

no uvidíme časem
  no uvidíme časem   

začne to skákat mezi USB a rádiem a ukazuje tabulku nepodporovaný soubor i když to do teď normálně jelo, takže budu volat znovu
 začne to skákat mezi USB a rádiem a ukazuje tabulku nepodporovaný soubor i když to do teď normálně jelo, takže budu volat znovu   

trochu jsem se v něm projel a paráda
  trochu jsem se v něm projel a paráda   jen ten rachot
  jen ten rachot  
 no, ale MyLink se mi líbí víc
  no, ale MyLink se mi líbí víc 
 ale s orlem se to nedá srovnat je to přece jen trochu jiná kategorie
  ale s orlem se to nedá srovnat je to přece jen trochu jiná kategorie   jinak byl to dvoulitr a až na ten rachot paráda
 jinak byl to dvoulitr a až na ten rachot paráda   

ale zasa oproti benzinu je to ine kafe
 ale zasa oproti benzinu je to ine kafe  

doufám že už nic se neobjeví a bude bez problému jezdit
  doufám že už nic se neobjeví a bude bez problému jezdit  

Klepočmouda jo
  Klepočmouda jo 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |