Moj pripad.Zmacknem gombik a za par sekund je po lade...Scorpion.11 píše:Nebo koupit přímo elektrické zrcátka i s vyhříváním

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Moj pripad.Zmacknem gombik a za par sekund je po lade...Scorpion.11 píše:Nebo koupit přímo elektrické zrcátka i s vyhříváním

predhrievanie turba ale iba 1xladinek píše:A i po plastu na zrcátkách

, stojí ma čím ďalej viac peňazí.
 , stojí ma čím ďalej viac peňazí.  Bol som ho zase vylepšiť.
  Bol som ho zase vylepšiť.  Výmena tyčiek stabilizátora (druhý krát) a výmena spodných čapov (prvý krát 140 tis km)

Výmena tyčiek stabilizátora (druhý krát) a výmena spodných čapov (prvý krát 140 tis km)
 No ešte porozmýšľam, čo ma čaká (oprava klímy, výmena predného skla, tlmiče?, ochranný náter zospodu a dutiny, koncom roka znova rozvody no a ani sám veľký chevy nevie, čo sa dokakaá
  No ešte porozmýšľam, čo ma čaká (oprava klímy, výmena predného skla, tlmiče?, ochranný náter zospodu a dutiny, koncom roka znova rozvody no a ani sám veľký chevy nevie, čo sa dokakaá  

Čistenie auta - odstraňovanie mušiek
 Čistenie auta - odstraňovanie mušiek  
  škoda že nedočiahne aj vyššie
  škoda že nedočiahne aj vyššie  A JE TO
A JE TO  

voskovať kapotu zo spodnej časti
 voskovať kapotu zo spodnej časti  blb
 blb 
 auto sa zas na cestách správa ako nové.
 auto sa zas na cestách správa ako nové. | Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |