VIP Cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: VIP Cruze
Moje nová anténa. 

Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier

- Reklama
Pájo, paráda   antena vypadá super.
  antena vypadá super.
Kde jsi pořídil a co funkčnost antény, je vše OK ?
Anténa je tam přilepená, nebo se to nějak škoubuje ? Já bych do toho asi taky šel, ale nebyl jsem si jistý jestli bude vše OK.

antena vypadá super.
  antena vypadá super.Kde jsi pořídil a co funkčnost antény, je vše OK ?
Anténa je tam přilepená, nebo se to nějak škoubuje ? Já bych do toho asi taky šel, ale nebyl jsem si jistý jestli bude vše OK.

Carthell Prg

Ahoj,
já jsem zakoupil na Ebay funkční :
http://www.ebay.com/itm/Chevrolet-cruze ... 82&vxp=mtr
Zatím je někde na cestě, tak jsem zvědav, jakmile dojde a namontuji, tak dám foto.

já jsem zakoupil na Ebay funkční :
http://www.ebay.com/itm/Chevrolet-cruze ... 82&vxp=mtr
Zatím je někde na cestě, tak jsem zvědav, jakmile dojde a namontuji, tak dám foto.
Ta je pekna a to vlastne odsrobujes povodnu ten kablik tou matkou napojis na povodny zavit a fici to ??? neni mala pekne zakryje cely spodok tej anteny ???

Chevrolet CRUZE  1.8 , MAD interier ,KN sanie , GPS , Cuvacia kamera , BOSE ozvucenie , Xenon 5000K

Dle fotek zakryje komplet spodní díl antény.
Ano, odšroubuješ prut a přes matku připojíš antánu z auta na žraločí ploutev a 3M páskou, která je na spodní straně žraločí plouve, přilepíš na střechu.
Jak mi dojde z Ebay, tak hodím foto, měla by tu být max. do konce tohoto týdne

Ano, odšroubuješ prut a přes matku připojíš antánu z auta na žraločí ploutev a 3M páskou, která je na spodní straně žraločí plouve, přilepíš na střechu.
Jak mi dojde z Ebay, tak hodím foto, měla by tu být max. do konce tohoto týdne
 Diky za info ....hadam to bude mat dobry signaal
  Diky za info ....hadam to bude mat dobry signaalChevrolet CRUZE  1.8 , MAD interier ,KN sanie , GPS , Cuvacia kamera , BOSE ozvucenie , Xenon 5000K

Je funkční. Myslím ale, že je signál o malinko slabší, ale není to skoro poznat. Stála 449,- a koupil jsem ji u nás v obchodě s tuning doplňkama. Musel jsem odšroubovat starou anténu, našroubovat novou a napojit dráty. Na posrání  
   . Už bych do toho nešel, kdybych věděl, co mě čeká. Ale stálo to za to.

Naposledy upravil(a) VIP dne úte led 28, 2014 23:36, celkem upraveno 1 x.

Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier

Jo a stala se mi taková nemilá věc. V neděli jsme byli u našich a auto jsem měl přes noc venku. Druhý den ho jdu očistit od sněhu a námrazy a koukám, že to malý křidýlko na kufru mám na dvou místech prasklý  

. Nechápu od čeho? Buď se pod to dostala voda a jak bylo zrovna -13 stupňů, tak ten led to praskl a nebo to prasklo, že to mohlo bejt moc přitáhnutý (ale zase mám to tam už skoro rok) a nebo do toho někdo něčím bouchl. Co s tím? Mám koupit nové nebo to mám něčím zaretušovat? I když je prasklý, tak drží jak přibitý. Poraďte prosím. Díky.
 . Nechápu od čeho? Buď se pod to dostala voda a jak bylo zrovna -13 stupňů, tak ten led to praskl a nebo to prasklo, že to mohlo bejt moc přitáhnutý (ale zase mám to tam už skoro rok) a nebo do toho někdo něčím bouchl. Co s tím? Mám koupit nové nebo to mám něčím zaretušovat? I když je prasklý, tak drží jak přibitý. Poraďte prosím. Díky.

. Nechápu od čeho? Buď se pod to dostala voda a jak bylo zrovna -13 stupňů, tak ten led to praskl a nebo to prasklo, že to mohlo bejt moc přitáhnutý (ale zase mám to tam už skoro rok) a nebo do toho někdo něčím bouchl. Co s tím? Mám koupit nové nebo to mám něčím zaretušovat? I když je prasklý, tak drží jak přibitý. Poraďte prosím. Díky.Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier

Jo a ještě stížnost na zimu. Už mě to sere a chci léto a teplo a sucho. Chci děsný sucha, aby auto vydrželo čistý  
   .
 .

.
 .Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier

Čekal jsem komentáře  
   .
 .

.
 .Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier

- Scorpion.11
Jaký komentář?, že černá není černá  

AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu

člen AVEO Fanclubu
ploutvičku bych chtěl taky   
   ten prut se mi nelíbí, ale sám se do toho pouštět nechci

no černá je strašná 
   za 3 dny po přivezení ze salonu už černá taky nebyla vidět a teď??? raději nemluvím
  za 3 dny po přivezení ze salonu už černá taky nebyla vidět a teď??? raději nemluvím   

no černá je strašná

Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin 
Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(

Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
Myslel jsem komentáře k tomu prasklýmu spoileru. Co by jste s tím dělali vy?

Rudolf Š. píše: no černá je strašná

krásné auto tetka
  krásné auto tetka 
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg

Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Pokial to tam drzi bez problemv ja by som to nechal tak poriadne vyumyval vybrusil , kupil maly gyt par krat to pregytoval a prebrusil spravil zastrek a oprava hotova do 500 kaček  myslim ze na taketo puklinky a oskery v laku idealne.....tak som si robil sam predny blatnik dostala sa mi tam vetva a slahlo to do voínkajsieho okraja . Tak isto to bolo popukane tiez som to pregytoval prebrusil dal som si do 500ml spreja namiesat presne moju farbu to stalo asi 13 eur + povrchovy lak a ziadny rozdiel neni poznat za relativne malu sumu .....ODPORUCAM
 myslim ze na taketo puklinky a oskery v laku idealne.....tak som si robil sam predny blatnik dostala sa mi tam vetva a slahlo to do voínkajsieho okraja . Tak isto to bolo popukane tiez som to pregytoval prebrusil dal som si do 500ml spreja namiesat presne moju farbu to stalo asi 13 eur + povrchovy lak a ziadny rozdiel neni poznat za relativne malu sumu .....ODPORUCAM  

myslim ze na taketo puklinky a oskery v laku idealne.....tak som si robil sam predny blatnik dostala sa mi tam vetva a slahlo to do voínkajsieho okraja . Tak isto to bolo popukane tiez som to pregytoval prebrusil dal som si do 500ml spreja namiesat presne moju farbu to stalo asi 13 eur + povrchovy lak a ziadny rozdiel neni poznat za relativne malu sumu .....ODPORUCAM
Chevrolet CRUZE  1.8 , MAD interier ,KN sanie , GPS , Cuvacia kamera , BOSE ozvucenie , Xenon 5000K