měl ho poslat do jiného města
 měl ho poslat do jiného městaTo samé jako Hliník z vedlejšího Humpolce, Tak mu tam napočest před pár lety udělali muzeum
Moderátor: Blue Lanos

Franta P. píše:Kolegové. od 1. února odcházím konečně po 4.5 letech z Prahy na svojí rodnou Vysočinu. Přestupuji na dopravku v Pelhřimově. Mohu být i nadále členem Carthellu?
 přeji ti tedy hodně úspěchů v novém působišti a i v rodinném životě.
 přeji ti tedy hodně úspěchů v novém působišti a i v rodinném životě. 
 Jedu si takhle na zkoušku, asi půl kilometru se mi lepí na prdel nějaký auto, tak si zanadávam a najednou modrý majáček a blinkr doprava. Tak si říkám, co zase kdo chce? Přijde pán policista "dobrý den pane řidiči" a on to Franta
  Jedu si takhle na zkoušku, asi půl kilometru se mi lepí na prdel nějaký auto, tak si zanadávam a najednou modrý majáček a blinkr doprava. Tak si říkám, co zase kdo chce? Přijde pán policista "dobrý den pane řidiči" a on to Franta  Spolujezdkyně byla zaskočená až na Suchdol
 Spolujezdkyně byla zaskočená až na Suchdol 

Já přes tonovaný skla viděl jen světla a najednou modrá, hledal jsem přesně to "STOP" a nikde, tak jsem myslel, jestli to není něco vládního, když jsou okolo ty ambasády. Hodil jsi blinkr a bylo jasno.
 Já přes tonovaný skla viděl jen světla a najednou modrá, hledal jsem přesně to "STOP" a nikde, tak jsem myslel, jestli to není něco vládního, když jsou okolo ty ambasády. Hodil jsi blinkr a bylo jasno. Ona do zrcátek nekoukala, proto jí bylo divné, že zastavuju, stahuju okénko, najednou reflexní bunda a prej hned: "a jéje"
 Ona do zrcátek nekoukala, proto jí bylo divné, že zastavuju, stahuju okénko, najednou reflexní bunda a prej hned: "a jéje"   Poznal jsem tě až podle hlasu, jinak ne.
 Poznal jsem tě až podle hlasu, jinak ne.Mě si taky připište na seznam účastníků.tomask píše:No doufám, že na kafíčko s náma dorazíš
Dáme pokec zase najaře
Dannik91 píše:Mě si taky připište na seznam účastníků.tomask píše:No doufám, že na kafíčko s náma dorazíš
Dáme pokec zase najaře
Mimochodem o Litoměřickém srazu něco nevíte? 3 srazy a konec?
 ) a padá a padá a padá a padá.....mrška, kdo to má doma uklízet???
) a padá a padá a padá a padá.....mrška, kdo to má doma uklízet???

Sněží hrůza, mě čekala pěkná šichta doma....dvůr jak prase, kdo to má uklízet?? Loni jsme byli...to už jsem byla zaregistrovaná....no letos musíme taky nějaký dát....Dannik91 píše:Copak copak? Sněží a mládí může řádit. Já byl naopak spokojený, když se sypalo. Jel jsem zrovna ze školy a parkoviště ve škole a v Letňanech bylo
Sraz v Litoměřicích byl loni v dubnu. Rok před tím na podzim a na jaře. Ale to byl váš Chevrolet ještě v plenkách

)
)| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |